1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Neptune Luxury Spa Suites

  • Kauniit näkymät
  • Hotelli aikuisille

Neptune Luxury Spa Suites tarjoaa henkeäsalpaavan kauniit näkymät Calderaan. Aloita päiväsi a la carte -aamiaisella yksityisellä aurinkoterassilla, jossa on oma uima-allas tai poreallas. Akrotiriksen keskusta on lyhyen kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Sviitit 1-2 hengelle. Allassviitit 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Servicen, städningen, frukosten, utsikten och lugnet.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 95 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 450 m
Keskustaan: 450 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Neptune Luxury Spa Suites on hiljattain rakennettu hotelli aikuisille sekä yli 12-vuotiaille. Hotellilla on kahdeksan sviittiä, jokaisessa oma yksityinen uima-allas tai poreallas ja tarjolla on muun muassa turkkilaista saunaa ja aromaterapiaa. Voit aloittaa päiväsi a la carte -aamiaisella terassillasi, valittanavasi on mannermainen, kreikkalainen tai amerikkalainen aamupala. Voit myös ruokailla päivällä sviitissäsi.

Hotellin lähellä on useita kauniita rantoja, lähin vain 200 metrin päässä hotellista. Hotellissa on maksuton ilmastointi ja tallelokero. Wifi koko hotellialueella. Maksuton parkkipaikka. Huonepalvelu. Hierontaa lisämaksusta. Purjehtiminen ja helikopterilento mahdollisia lisämaksusta. Hotellilta on lyhyt kävelymatka Akrotirin keskustaan ja hotellin lähellä on ruokakauppa.

Ateriat

Aamiainen.

Hyvä tietää

Vastaanotto auki klo 8.00-00.00.