Retket Kalithea & Faliraki

Apollomatkojen retkillä koet enemmän ja näet kohteiden parhaat nähtävyydet. Retkillä tutustut kohteen historiaan, kulttuurin ja nähtävyyksiin helposti ja mukavasti. Retkillä on joko suomenkielinen, skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. Retkiä voi ostaa ennakkoon sekä matkan aikana. Lomakohteessa retket tulee maksaa luottokortilla.

Varaa retket nettisivuiltamme, Apollo App -matkasovelluksen kautta tai kohteessa. 

Huomioithan, ettei kaikissa matkakohteissa ole tarjolla suomenkielistä opastusta retkillä. Muutokset retkien toteutuksessa tai sisällössä mahdollisia.


Rodoksen nähtävyydet ovat vailla vertaansa. Lumoavimmat nähtävyydet ovat aina antiikin ajoista säilyneet arkeologiset kohteet, joita löytyy ympäri saarta. Erityisesti Lindoksen akropolilla ja Rodoksen kaupungin vanhassakaupungissa historia on suorastaan käsinkosketeltavaa. Myös saaren vaikuttava luonto on nähtävyys sinänsä.

Apollomatkojen Rodoksen retkillä tutustut saaren historiaan, kulttuurin ja nähtävyyksiin helposti ja mukavasti. Retkillä on suomenkielinen, skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. Voit tutustua retkiin myös Apollo App -sovelluksessa, jonka voit ladata älypuhelimeesi maksutta.

Varaa retkesi Minun lomani -sivulla | Tutustu Apollo Appiin