Retket Kalithea & Faliraki

Koe enemmän lomallasi lähtemällä retkelle. Apollomatkojen retkillä näet ja koet kohteiden parhaat nähtävyydet. Retkillä tutustut kohteen historiaan, kulttuurin ja nähtävyyksiin helposti ja mukavasti. Retkillä on suomenkielinen, skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. 

Retket ovat avoimia kaikille. Myös muut kuin Apollomatkojen asiakkaat voivat varata retkiä, joko sivujen tai Apollo App -sovelluksen kautta.


Rodoksen nähtävyydet ovat vailla vertaansa. Lumoavimmat nähtävyydet ovat aina antiikin ajoista säilyneet arkeologiset kohteet, joita löytyy ympäri saarta. Erityisesti Lindoksen akropolilla ja Rodoksen kaupungin vanhassakaupungissa historia on suorastaan käsinkosketeltavaa. Myös saaren vaikuttava luonto on nähtävyys sinänsä.

Apollomatkojen Rodoksen retkillä tutustut saaren historiaan, kulttuurin ja nähtävyyksiin helposti ja mukavasti. Retkillä on suomenkielinen, skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. Voit tutustua retkiin myös Apollo App -sovelluksessa, jonka voit ladata älypuhelimeesi maksutta.

Varaa retkesi Minun lomani -sivulla | Tutustu Apollo Appiin