Mauritius

  • Paratiisirantoja
  • Rikas vedenalainen elämä
Paikallinen palvelu

Paikallinen palvelu

Apollomatkoilla ei ole täällä omaa henkilökuntaa, vaan paikalliset englantia puhuvat yhteistyökumppanimme edustavat meitä. Puhelinnumero löytyy matkalipusta.

”Ensin luotiin Mauritius, ja sen jälkeen luotiin taivas kopioksi Mauritiuksesta” – sitaatti Mark Twainin kuuluisista sanoista löytyy jopa yhden Maurituiksen tunetuimman rommin ”Green Islandin” pullosta. Ei ole vaikea ymmärtää mitä hän sanoillaan tarkoitti. Saari on täynnä kauniita valkohiekkaisia paratiisirantoja, turkoosia vettä ja huojuvia palmuja. Mauritius on oikea paikka seuraavalle lomallesi, jos haluat nauttia ihanasta rantaelämästä, herkullisesta ruoasta sekä hyvästä palvelusta.

Suositut hotellit, Mauritius

Allasalue. Hotelli Shandrani Resort & Spa, Mauritius.

Shandrani Resort & Spa

alkaen 3 500 EUR
Ranta, Hotelli Le Canonnier, Mauritius.

Le Canonnier

alkaen 2 410 EUR

Lisätiedot Mauritius

Aikaero

+ 2 tuntia

Valuutta

Mauritiuksen rupia.

Ravintolat

Keskihinta illalliselle on noin 20 euroa per henkilö.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Mahebourghiin kestää noin 15 minuuttia, muille hotelleille 1-1,5 tuntia.

Rannat

Mauritiuksella on todella hyvät rannat; hiekka on kullan keltaista ja merivesi kirkasta. Mauritius on muodostunut tulivuorenpurkauksen johdosta ja seurauksena on laava on muodostanut saaren kallioperän. Tämän vuoksi rannalla on laavakiviä. Esimerkiksi ranta saattaa olla 100-200 metriä vaaleaa hiekkaa ja tämän jälkeen muuttua laavakiviseksi, mikä tuo Mauritiukselle luonnollisen charminsa. Useilla rannoilla on myös koralliriutta, johon voi tutustua snorklaillen. Kaikissa Apollomatkojen hotelleissa on oma, yksityinen ranta vesiurheiluaktiviteeteilla. 

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 28°c
helmi 28°c
maalis 28°c
huhti 27°c
touko 26°c
kesä 24°c
heinä 23°c
elo 23°c
syys 24°c
loka 24°c
marras 26°c
joulu 27°c
Tarkemmat säätiedot