Mauritius kohdetiedot

Aikaero:
  • 2 tuntia
Kieli:

Maurituksella on kaksi virallista kieltä: englanti ja ranska. Yleisimmin puhuttu kieli on kreoliranska.

Valuutta:

Mauritiuksen rupia (MUR).

Sähkö:

220 V. Adapteri tarvitaan.

Ruoka ja juoma:

Keskihinta illalliselle on noin 25 euroa per henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Voit ostaa varaukseesi kuljetukset varauksen yhteydessä.

Kuljetuksen ostaneille: Saapuessasi Mauritiukselle, nouda matkatavarasi ja siirry tuloaulassa olevalle ''Mautourco'' tiskille (tiski 22), jossa Apollomatkojen yhteistyökumppanit odottavat sinua ja auttavat kuljetusten kanssa.

Rannat:

Mauritiuksella on todella hyvät rannat; hiekka on kullan keltaista ja merivesi kirkasta. Mauritius on muodostunut tulivuorenpurkauksen johdosta ja sen seurauksena laava on muodostanut saaren kallioperän. Tämän vuoksi rannalla on laavakiviä. Ranta saattaa esimerkiksi olla 100-200 metriä vaaleaa hiekkaa ja tämän jälkeen muuttua laavakiviseksi, mikä tuo Mauritiukselle luonnollisen charminsa. Useilla rannoilla on myös koralliriutta, johon voi tutustua snorklaillen.

Julkinen liikenne:

Hyvät bussiyhteydet koko masssa, lukuun ottamatta yhteyksiä lentoasemalle. Paljon takseja.

Hyvä tietää:

Mauritius on verovapaa-alue, joten muun muassa hajuvesien, korujen ja elektroniikan ostaminen on edullisempaa. Monien suurien vaatemerkkien vaatteet valmistetaan Mauritiuksella, kuten Calvin Klein ja Ralph Lauren, ja vaatteita voi ostaa kohteesta edullisemmin. Mauritius on myös tunnettu kauniista pienoislaivoistaan, joita voi ostaa useassa eri koossa ja tyylissä.

Seuraava lomake suositellaan täyttämään se ennen matkaa, muuten tulee täyttää lentokentällä.