Retket Thalang

Koe enemmän lomallasi lähtemällä retkelle. Apollomatkojen retkillä näet ja koet kohteiden parhaat nähtävyydet. Retkillä tutustut kohteen historiaan, kulttuurin ja nähtävyyksiin helposti ja mukavasti. Retkillä on suomenkielinen, skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. Talvikohteiden retket voi varata etukäteen apollomatkat.fi-sivujen kautta viimeistään marraskuun loppuun mennessä. Sitä ennen retket voi varata vain suoraan kohteessa.


Veneretki uimatauolla – Phuketin länsirannikko

Suosittu retki koko perheelle! Seilaamme Champagne-laivalla pitkin Phuketin länsirannikkoa rentoon tahtiin. Ohitamme rannikolla sijaitsevia pieniä poukamia, jotka ovat vehreiden vuorten ympäröimiä. Näitä hienoja maisemia ei näe muualta kuin mereltä käsin! Menemme myös kaikista suosituimpien rantojen, Kata, Karon ja Patong Beachin ohi.

Päivän aikana voit nauttia auringosta tilavalla aurinkokannella tai sisällä viileämmässä salongissa. Pidämme virkistäviä uima- ja snorklaustaukoja. Laivan takaosassa on uimatasanne, josta voi kulkea veteen portaita pitkin.

Lounas ja alkoholittomia juomia sisältyy hintaan.

Laivalla on lainattavissa snorklausvälineitä.

Nai Harnissa ja Thanyapurassa majoittuville lisämaksu kuljetuksesta 350 THB/henkilö, maksetaan paikan päällä.

Big Buddha ja shoppailua viikonloppumarkkinoilla

Vietä iltapäivä kulttuurin ja hyvin shoppailumahdollisuuksien parissa. Aloitamme retken Kata/Karonin rannikon yläpuolella sijaitsevalta Nakkerd Hill-kukkulalta, jossa sijaitsee Phuketin suurin ja tunnetuin nähtävyys – Big Buddha patsas. Täältä on upeat panoramanäkymät Phuketin kaupunkiin, Katalle, Karonille ja Chalongiin.

Big Buddha-patsaalta lähdemme kohti saaren tunnetuimpia markkinoitavierailemme, Weekend Market tunnetaan myös nimellä Night Market, ja täältä on saatavilla kaikkea maan ja taivaan väliltä - edullisin hinnoin.

Huomioithan retkelle lähtiessäsi, että mukanasi on temppelivierailun sopivat vaatteet  vaatetuksessasi temppelivierailun (olkapäiden ja polvien tulee olla peitetyt).

Snorklausta Similan Islandilla

Maailman kauneimpiin kuuluvilla Similanin saarilla on erinomaiset sukellus- ja snorklausvedet. Alueen luonto on koskematon, rannat liidunvalkeita ja koralliriutoilla kalojen värikirjo on kuin sateenkaaressa. Hyvällä onnella voit nähdä snorklatessa kilpikonnia. Päivän aikana tarjoillaan lounas palmupuiden katveessa.

Välipala, lounas ja alkoholittomat juomat kuuluvat hintaan. Snorkalusvälineitä on lainattavissa laivalla.

Kajakkiseikkailu Phang Nga Bayn luonnonpuistossa

Upea tilaisuus tutustua Phang Ngan saaristoon, jossa sanotaan olevan Thaimaan kauneinta luontoa. Täällä on myös dramaattisia kalkkikivikallioita ja huikaisevia laguuneja.

Aloitamme päivän Ao Por Pieriltä, josta matkaamme pikaveneellä kohti Phang Nga Bayta. Perille saavuttuamme vaihdamme kajakkeihin, ja melomme Panak Islandille, jossa tutustumme saaren laguuneihin, kalliomuodostelmiin ja viidakon uumenissa oleviin luoliin.


Nautimme lounasta samalla kun livumme kuuluisan James Bond Islandin ohi, jonka jälkeen on päivän viimeisen pysähdyspaikan aika Hong Islandilla. Hong Islandilla voit meloa kalkkikivivuorien katveessa turkooseissa vesissä tai uida kauniilla hiekkarannalla.

Lounas, juomat, tuoreita hedelmiä sekä sisäänpääsy Phan Nga Bayn luonnonpuistoon sisältyy hintaan. Jokaisen kanootin mukana oma opas. Voit myös halutessasi meloa itse.

Aikuinen: 102 EUR
Lapsi: 64 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Sunnuntai, Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai, Perjantai, Lauantai
Varaa

Koh Yai Noin pyöräilyretki

Ihana pyöräretki Koh Yai Noin ja Phang Nga-lahden maisemissa. Menemme laivalla Koh Yai Noille, missä polkupyörät odottavat meitä. Iltapäivän aikana poljemme riisiviljelmien, mangrovepuiden ja kumipuuplantaasien ohi.

Muutaman kilometrin jälkeen hyppäämme pitkähäntäveneeseen, joka vie meidät pienelle rannalle, jonka jälkeen teemme kävelyn sademetsään, jossa näemme mm. saaren suurimman puun. Lounas nautitan rannalla ja tässä välissä on aikaa käydä myös uimassa.

Iltapäivällä jatkamme pyöräillen pitkin rannikkoa, ja nautimme näkymistä Phang Nga-lahdelle.

Kokonaismatka pyöräillen: n.18 kilometriä. Pyöräilyvauhti määräytyy retkelle osallistujien mukaan. Minimi-ikä retkelle 10 vuotta. Lapsihinta 10-16 vuotiaille.

Lounas, pyörät, kypärät ja vesi sisältää hintaan.

Snorklausta Coral Islandilla ja Banana Beachillä

Ihana retki Koh Heylle, joka tunnetaan myös nimellä Coral Island. Lähdemme liikkelle moottoriveneellä Chalongin satamasta, ja noin 20 minuutin matkan jälkeen saavumme Banana Beachille Koh Heyn pohjoispuolelle.

Saari tunnetaan nimensä mukaisesti koralliriutastaan ja kristallinkirkkaasta vedestään. Täällä on halukkailla mahdollisuus kokeilla liitovarjoa, kajakkeja ja banaaniveneitä. Täällä voi kokeilla myös merikävelyä, ”seawalkingia”, jossa kävellään merenpohjaa pitkin painavaan kypärään pukeutuneena ja ihaillaan värikkäitä kaloja.

Lounas, juomat, tuoreita hedelmiä, sekä aurinkotuoli ja snorklausvarusteet sisältyvät retken hintaan. Muut vesiaktiviteetit eivät sisälly hintaan, vaan niistä maksetaan paikan päällä.

Thanyapurassa majoittuville lisämaksu kuljetuksesta 500 THB/henkilö tai 300 THB/henkilö, jos vähintään kaksi henkilöä varaa samaan aikaan. Maksetaan paikan päällä.

Aikuinen: 64 EUR
Lapsi: 52 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: x
Lähtöpäivä: Keskiviikko, Torstai, Perjantai, Lauantai, Sunnuntai, Maanantai, Tiistai
Varaa

Tutustu Phuketiin

Lähde mukaamme tutustumaan Phuketiin ja paikallisen väestön arkipäivään sekä kulttuuriin. Vierailemme niin Big Buddha-patsaalla kuin saaren suurimmassa temppelissä, nimeltään Wat Chalong. Pysähdymme myös cashewpähkinätehtaalla, Phuket Townissa jossa on vanha kiinalainen kartano ja temppeli sekä Karonin näköalapaikalla josta on näkymät Kata Noihi, Kataan ja Karoniin.

Päivän lopuksi käymme vielä paikallisella ajamme maatilalle, jossa paikallinen perhe ottaa meidät vastaan. Maatilalla näemme miten puusta juoksutetaan lateksia eli luonnonkumia.

Huomioithan vaatetuksessasi temppelivierailun.

Lounas ja vesi sisältyy hintaan.

Uintia ja snorklausta Phi Phi saarilla

Lähde nauttimaan ihanasta päivästä! Speedboat vie meidät kauniille Phi Phi -saarille ja upeille rannoille. Päivän aikana pidetään virkistäviä uimapysähdyksiä.

Ensimmäinen pysähdys on Ao Nui Beachillä, jossa on erinomaiset snorklausmahdollisuudet. Seuraavana suuntaamme saarista suurimmalle ja tunnetuimmalle – Phi Phi Donille. Täällä on aikaa nauttia auringosta, uida ja snorklata. Saarella on myös matkamuistomyymälöitä, kahviloita ja ravintoloita, joihin voi tutustua omin päin. Syömme lounasta Bamboo islandilla, jonka jälkeen jatkamme matkaa.

Matkalla pienemmälle Phi Phi Lehin saarelle ohitamme Monkey Beachin. Phi Phi Lehillä saamme uida turkoosissa Pileh Cove -laguunissa. Käymme myös Viking Cave -luolassa, jonka seinamaalaukset muistuttavat vanhoja viikinkilaivoja.

Lounas, juomat ja tuoreita hedelmiä, sekä sisäänpääsy Maya Bay Beachin kansallispuistoon sisältyy hintaan. Laivalla lainattavissa snorklausvarusteita (maski, snorkkeli, räpylät).

Aikuinen: 102 EUR
Lapsi: 64 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Sunnuntai, Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai, Perjantai, Lauantai
Varaa

Veneretki uimatauolla – Phang Nga

Suosittu koko perheen retki! Vietämme päivän Champagne-laivan kyydissä ja nautimme Phang Ngan ihanista saaristomaisemista.

Matkasta voi nauttia joko aurinkokannella tai viileämmässä salongissa. Laivasta käsin saamme ihailla turkoosista vedestä kohoavia kalkkikivimuodostelmia. Teemme pysähdyksen Koh Hongissa, jossa on valkohiekkainen ranta ja meri turkoosinsininen. Täällä voit nauttia uimisesta ja snorklata tai tehdä kävelyretken viidakossa.

Lounas ja alkoholittomia juomia sisältyy hintaan.

Laivalla on lainattavissa snorklausvälineitä (maskeja, snorkkeleita, räpylöitä)

400 THB/hlö lisämaksu luonnonpuistoon, maksetaan paikan päällä.

Nai Harnissa ja Thanyapurassa majoittuville lisämaksu kuljetuksesta 350 THB/henkilö, maksetaan paikan päällä.

Veneretki uimatauolla ja auringonlaskulla

Tasokkaan Champagne-laivan skandinaavinen omistaja La Moet pitää huolta että päivästä tulee mieleenpainuva. Laivalla on tilaa kaikille, niin aurinkokannella kuin sisälllä viileämmässä loungessa.

Aloitamme retken klo 13.00 ja seilaamme etelään Koh Maitoniin. Jos olemme onnekkaita, saatamme nähdä täällä delfiinejä. Jatkamme matkaa etelämpään kohti Phuketin eteläisintä kärkeä, Phrom Thet Capea. Pidämme uimatauon juuri ennen kuin aurinko painuu horisontin taakse ja maalaa taivaan moniväriseksi.

Lounas, välipaloja ja alkoholittomia juomia sisältyy hintaan. Laivalla on lainattavissa snorklausvälineitä.

Nai Harnissa ja Thanyapurassa majoittuville lisämaksu kuljetuksesta 350 THB/henkilö, maksetaan paikan päällä.

Aikuinen: 96 EUR
Lapsi: 48 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: skandinaavinen
Kesto: Puoli päivä - ilta
Lähtöpäivä: Sunnuntai
Varaa