Retket Ao Nang

Koe enemmän lomallasi lähtemällä retkelle. Apollomatkojen retkillä näet ja koet kohteiden parhaat nähtävyydet. Retkillä tutustut kohteen historiaan, kulttuurin ja nähtävyyksiin helposti ja mukavasti. Retkillä on suomenkielinen, skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. Talvikohteiden retket voi varata etukäteen apollomatkat.fi-sivujen kautta viimeistään marraskuun loppuun mennessä. Sitä ennen retket voi varata vain suoraan kohteessa.


Veneretki Koh Hong -saarelle

Lähde ainutlaatuiselle retkelle pitkähäntäveneellä Ao Nangin rannikon maisemiin ja koe Koh Hong -saaren paratiisi. Saarella voit tutkia snorklaten turkoosin veden pinnanalaista maailmaa. Päivän aikana käydään Paradise-rannalla, jossa voit ottaa rennosti nauttien auringosta, uimisesta ja snorklauksesta. Maittava thai-lounas nautitaan Pak Bia -rannalla.


Lounas, juomat, sisäänpääsy luonnonpuistoon sekä snorkalusvälineiden vuokraus sekä -opastus kuuluu hintaan.


Aikuinen: 62 EUR
Lapsi: 31 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti, suomi, skandinaavinen
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Tiistai, Sunnuntai
Varaa

Ao Nangin paratiisirannat

Lähde mukaan Phang Ngan provinssiin. Päivän aikana menemme pitkähäntäveneellä tunnetulle James Bond Island -saarelle. Melomme kanooteilla piilossa oleviin luoliin, tutustumme Suwan Kuha –temppeliin missä on 15 metriä korkea Buddhatemppeli. Temppeliä kutsutaan myös Monkey Templeksi koska täällä on paljon apinoita. Lounas nautitaan Koh Panyilla, missä on myös vapaa-aikaa. Paluumatkalla pulahdamme virkistävään vesiputoukseen.

Lounas ja sisäänpääsy Suwat Kuha -temppeliin sisältyy hintaan. 

Aikuinen: 102 EUR
Lapsi: 64 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Perjantai, Tiistai
Varaa

Kajakkiseikkailu mangrovemetsässä

Retkellä pääsemme tutustumaan upeisiin mangrovemetsiin kajakeista käsin. Aloitamme ajamalla pieneen Bor Thorin kalastajakylään, noin 40 kilometriä Krabista pohjoiseen. Matkalla ajamme näemme sademetsää, kumipuita ja palmuöljyviljelmiä. Perille päästyämme saamme englanninkielisen opastuksen kajakeista, jonka jälkeen pääsemme melomaan.

Magrovemetsiin tutustuminen sujuu helpoiten kajakeista käsin.  Tutustumme myös luolaan ja sademetsässä sijaitsevaan laguuniin. Palaamme Bor Thoriin lounaalle, jonka jälkeen melomme Phee Hua Toe Cave –luolalle, jossa näemme seinämaalauksia. Paluumatkalla hotelleille pidämme uimatauon Phu Tharassa.

Lounas, juomat sekä sisäänpääsy sisältyy hintaan. Kajakkimatkan ajaksi on mahdollista lainata kosteudelta suojaava laukku.

Aikuinen: 61 EUR
Lapsi: 44 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai, Perjantai, Lauantai, Sunnuntai
Varaa

Koh Yai Noin pyöräilyretki

Ihana pyöräretki Koh Yai Noin ja Phang Nga-lahden maisemissa. Menemme laivalla Koh Yai Noille, missä polkupyörät odottavat meitä. Iltapäivän aikana poljemme riisiviljelmien, mangrovepuiden ja kumipuuplantaasien ohi.

Muutaman kilometrin jälkeen hyppäämme pitkähäntäveneeseen, joka vie meidät pienelle rannalle, jonka jälkeen teemme kävelyn sademetsään, jossa näemme mm. saaren suurimman puun. Lounas nautitan rannalla ja tässä välissä on aikaa käydä myös uimassa.

Iltapäivällä jatkamme pyöräillen pitkin rannikkoa, ja nautimme näkymistä Phang Nga-lahdelle.

Kokonaismatka pyöräillen: n.18 kilometriä. Pyöräilyvauhti määräytyy retkelle osallistujien mukaan. Minimi-ikä retkelle 10 vuotta. Lapsihinta 10-16 vuotiaille.

Lounas, pyörät, kypärät ja vesi sisältää hintaan.

Aikuinen: 86 EUR
Lapsi: 74 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Maanantai, Torstai
Varaa

Krabi - laguunit, kuumat lähteet ja tiikeritemppeli

Lähde kanssamme tälle ihanalle ja luonnontäyteiselle retkelle ja koe Krabin suosituimmat vierailukohteet.

Käymme päivän alussa luonnon omilla poreammeilla, mitkä sijaitsevat noin tunnin bussimatkan päässä Ao Nangista. Näissä kuumissa lähteissä on täydellinen lämpötila. Tämän jälkeen jatkamme matkaa Kao Prak Bang Kram Nationalpark-luonnonpuistoon, missä on mahdollisuus myös uida kirkkaansinisissä Emerald-altaissa.

Lounas nautitaan Wat Tham Sua:ssa, mikä tunnetaan myös tiikeritemppelinä. Kävele 1237 porrasta ylös ja nauti huipulla upeista maisemista. Voit myös kävellä temppelin ympäri ja katsella munkkien arkipäiväisiä puuhia.

Lounas, vesi ja sisäänpääsy sisältyy hintaan.

Aikuinen: 47 EUR
Lapsi: 36 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Maanantai, Tiistai, Keskiviikko, Torstai, Perjantai, Lauantai, Sunnuntai
Varaa

Krabin helmet – temppeli ja luonnon oma kylpylä

Tämän kokopäiväretken aikana pääset tutustumaan Krabin tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Retken aikana näemme kaunista luontoa, historiallisen temppelin ja rentoudumme kuumilla lähteillä.

Alotamme vierailulla Wat Tham Suassa, joka tunnetaan myös Tiikeritemppelinä ja on yksi Thaimaan tunnetuimmista temppeleistä. Kiipeä 1266 porrasta vuoritemppeliin – näkymät huipulta ovat uskomattoman kauniit. Temppelivierailun jälkeen jatkamme matkaa trooppiseen sademetsään Khao Pra-Bang Khramiin, jossa asustelee useita harvinaisia lintulajeja. Pääsemme myös smaragdinvihreille Emerald-altaille.

Lounaan jälkeen on aika siirtyä kohti päivän kohokohtaa: Krabin kuumia lähteitä. Veden lämpötila lähteissä on noin 42 astetta, ja ne ovat suosittuja käyntikohteita matkailijoiden ja paikallisten keskuudessa. Retken aikana pääsemme pulahtamaan yksityiseen altaaseen. Altaita ympäröi vehreä viidakkomainen ympäristö.

Lounas, vesi ja sisäänpääsymaksut sisältyvät hintaan.

Aikuinen: 56 EUR
Lapsi: 28 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Puoli päivä - ilta
Lähtöpäivä: Torstai
Varaa

Snorklausta Koh Haa Yailla

Lähde koko perheen ja ystäväporukan voimin tälle ihanalle snorklausretkelle Koh Haalle! Koh Ha tarkoittaa viittä saarta paikallisella kielellä ja se on luonnonpuisto keskellä merta. Päivän aikana pysähdymme kauniille laguuneille, missä vesi on kristallinkirkasta. Pysähdymme myös myös koralliriutalle missä on kaloja kaikissa sateenkaarenväreissä.

Lounas, juomat ja sisäänpääsy luonnonpuistoon sekä snorklausvälineet ja -opastus sisältyy hintaan.

Aikuinen: 124 EUR
Lapsi: 80 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Sunnuntai
Varaa

Uintia ja snorklausta Phi Phi Islandilla

Lähde speedboatin kyydillä viettämään ihanaa päivää Phi Phi –saarille sekä kauniille rannoille. Odotettavissa on myös useita virkistäviä uimataukoja.

Ensimmäinenpysähdyksemme on Ao Nui Beachilla, jossa on erinomaiset snorklausmahdollisuudet. Matkan jatkuessa suuntaamme Phi Phi Donille, joka on saarista suurin ja tunnetuin. Täällä nautimme auringosta, uimisesta ja snorklauksesta. Saarella on myös matkamuistomyymälöitä, kahviloita ja ravintoloita. Lounasta nautimme Bamboo Islandilla, jonka jälkeen matkamme jatkuu eteenpäin.

Matkaamme kohti pienempää Phi Phi Leh saarta, ja matkalla ohitamme Monkey Beachin. Phi Phi Lehillä pääsemme uimaan Pilen Coven turkoosissa laguunissa. Käymme myös Viking Cave –luolassa, jonka seinämaalaukset muistuttavat vanhoja viikinkilaivoja. Retken päätteeksi pysähdymme tunnetun Maya Bay Beachin edustalla, jossa kuvattiin The Beach –elokuva.

Lounas, juomat ja tuoreita hedelmiä sekä sisäänpääsy Maya Bay Beach luonnonpuistoon sisältyvät hintaan. Snorklausvälineitä (maski, snorkkeli ja räpylät) lainattavissa laivalta.

Aikuinen: 102 EUR
Lapsi: 64 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Maanantai, Keskiviikko, Lauantai
Varaa

Veneretki Phi Phi Islandille

Lähde mukaan kaikenikäisille sopivalle retkelle! Vierailemme perinteisellä indonesialaisella purjeveneellä kohti vaikuttavia Phi Phi-saaria. Saaret koostuvat suoraan merestä nousevista kalkkikivivuorista sekä vaaleista hiekkarannoista. Vedet ovat kristallin kirkkaita ja voit nähdä monivärisiä kaloja – erinomainen kohde snorklaamiseen!

Matkalla Phi Phi Islandille pysähdymme Poda Islandilla, Tub ja Chicken Islandilla, joissa molemmissa on uimatauot. Phi Phi Islandin edustalla vierailemme Bamboo Islandilla, Pileh Lagoonilla ja Viking Cavella. Näemme veneestä myös Maya Beachin, joka on nykyään suljettu matkailijoilta. Paluumatkalla pysähdymme muutamalla pienemmällä saarella lähellä Ao Nangia.

Sisäänpääsymaksu, snorklausvälineet ja -opas sisältyvät retken hintaan.

Thaimaalainen buffet tarjoillaan laivalla päivän aikana. Paluumatkalla tarjolla myös pientä purtavaa ja drinkki auringonlaskun aikaan.

Aikuinen: 108 EUR
Lapsi: 50 EUR
Sylilapsi: 0 EUR
Kieli: englanti, suomi, skandinaavinen
Kesto: Kokopäivä
Lähtöpäivä: Maanantai, Tiistai
Varaa