1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Club-huone kahdella normaalilla vuoteella

Tyylikkäitä club-huoneita modernilla varustuksella ja perinteisellä sisustuksella. Parivuode tai kaksi suurta erillistä sänkyä. Lisävuode vuodesohvasta. Suuri satelliitti-tv, dvd-soitin ja valojärjestelmä. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Parveke. Siivous 7 krt/vk. Club-huoneissa majoittuvat pääsevät Club Loungeen, josta löytyy virvoitusjuomia, iltapäiväteetä ja cocktaileja sekä pientä purtavaa iltaisin. Koko päivän saatavilla on myös à la carte-lista (lisämaksusta). Tarjolla on myös pääsy Club Loungen internetiin, ympärivuorokautinen hovimestaripalvelu, erilaisia aamiaisvaihtoehtoja sekä pääsy ylimääräiselle altaalle. Lisäksi club-huoneiden vieraat pääsevät inspiraatiota herättävään loungeen, jossa on lisätietoja saaresta ja aikatauluja eri tapahtumista ja aktiviteeteista.
Huonekoko: Noin 58 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita elegantilla sisustuksella autenttisella balilaisella kosketuksella. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Satelliitti-tv, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tarjolla on teetä, kahvia, hedelmiä ja kakkua vuorokauden ympäri. Maksuton wifi ja tallelokero. Maksuton ilmastointi liiketunnistimella. Kylpyamme, suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 49 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita sisustettuna tummalla puulla ja marmorisella kylpyhuoneella. Parvivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus. Satelliitti-tv. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme, suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 49 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.