1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Intercontinental Bali Resort

 • Perinteikäs ja tyylikäs
 • Trooppinen keidas
 • Aivan rannalla

InterContinental Bali Resort on moderni hotelli kaikilla mukavuuksilla. Hotelli sijaitsee trooppisessa puutarhassa, josta löytyy kivipatsaita, laguuneja sekä hieno allasalue. Läheltä löytyy myös vaaleahiekkainen ranta, jossa voit ihastella kauniita auringonlaskuja.


Huonetyyppi

Club-huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe-huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4715 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 7 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

InterContinental Bali Resort on trooppisen puutarhan ympäröimä ja on allasalueella erillinen lastenosio. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhepalvelu. Saatavilla on myös aurinkotuoleja paksummalla patjalla sekä jacuzzi. Lapsille hotellista löytyy leikkipaikka, lisämaksullinen lastenvahtipalvelu sekä hotellin oma aktiviteettitarjonta.

InterContinental Bali Resortissa on useita ravintoloita ja baareja. Ravintolatarjontaan kuuluu niin elegantti italialainen trattoria kuin japanilainen, korkeatasoinen illallisravintola. JG's baari tarjoilee mehuja, smoothieita ja jäätelöä saaren paikallisista raaka-aineista. Voit myös nauttia balilaisista ja indonesialaisista annoksista altaalla. Täällä järjestetään myös elävää musiikkia iltaisin. Rannalla on myös grilliravintola, josta on näkymät Intian valtamerelle.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali, auki ympäri vuorokauden. Spa, missä hierontaa, kampaamo ja muita hoitoja lisämaksusta. Maksuton rantajalkapallo. Vesiurheilua, joogaa, kajakkeja, tennistä, biljardia, pyöräretkiä sekä pyöränvuokrausta lisämaksusta. Vuokrattavissa konferenssihuone. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito ja täysihoito lisämaksusta.

Exclusive-hotelleissamme on aina
 • Hotelliluokitus vähintään 5
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
 • Tasokas allasalue