Sunrise Garden

  • Hyvä valinta perheille
  • Keskeinen mutta rauhallinen sijainti Protarasissa

Täydellinen sijainti keskellä Protaraksen keskustaa. Tämä perhehotelli sijaitsee pääkadun vieressä ja hieman yli 200 metrin päässä merestä. Hotellissa on muun muassa altaita kaiken ikäisille sekä ravintola, jossa tarjoillaan kreikkalaista ruokaa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,4 10:stä
Perustuu 153 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 816 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotel Sunrise Garden Fig Tree Bayssä on perhehotelli, joka koostuu kahdesta rakennuksesta. Hotellissa on allasalue kukkulalla. Altaita on kolme, joista yksi on erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Huomioithan, että pääaltaan ja lastenaltaan välillä on tasoeroja. Hotellin ravintola on nimeltään Kyklos, ja siellä tarjoillaan kreikkalaista ruokaa. Pieni kuntosali (maksuton).

Yksi rakennuksista on Protaraksen pääkadulle päin. Tässä rakennuksessa on vastaanotto ja hotellin ravintola. Toinen rakennus on hieman rauhallisemmassa ympäristössä. Allasalue sijaitsee kahden rakennuksen välissä. Rakennusten välillä on noin 60-70 metriä.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto, avoinna vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu. Tasoeroja. Ruokakauppoja on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta rannalla, noin 200 metrin päässä hotellista. Liikenteen ja läheisten baarien ja ravintoloiden äänet voidaan kokea häiritsevinä.

Ateriat

Huoneistot: Ei aterioita. Aamiainen tai puolihoito lisämaksusta. Kun huoneistossa majoittuvat aikuiset ostavat ateriat, 2-11-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi.

Kahden hengen ja superior-huoneet: Puolihoito. Täysihoito lisämaksusta.

Puolihoitoon sisältyy aamiainen hotellissa ja illallinen (kiinteät menut) joko hotellissa tai yhdessä kolmesta valittavissa olevasta Protarasin ravintolasta. Puolihoidon varanneilla on mahdollisuus ruokailla kerran viikossa kreikkalaisessa Kyklos ravintolassa, kerran viikossa italialaisessa Marcello's ravintolassa ja kerran viikossa aasialaisessa Lemongrass ravintolassa. Sama koskee täysihoitoa, mutta lounas syödään hotellin ravintolassa. Puolihoidon tai täysihoidon varanneet vieraat voivat 5 euron lisämaksusta ruokailla myös brasilialaisessa Braseiro Rodizio ravintolassa, joka sijaitsee Fig Tree Bayn pääkadulla.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä tulee ylittää pääkatu.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Fig Tree Bay

Alva

Huoneistohotelli Alvalla on keskeinen sijainti Fig Tree Bayn pääkadulle. Kauniille hiekkarannalle on lyhyt kävelymatka, ja hotellin kaksiot ovat moderneja. Hotellin ravintola Café Parko on pidetty niin paikallisten kuin matkailijoiden keskuudessa.

Sunrise Oasis

Sunrise Oasis on hieno huoneistohotelli lyhyen kävelymatkan päässä rannalta ja keskustasta. Hotellilla on hyvät palvelut, kuten leikkipaikka ja lastenallas. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla All Inclusiven, jolloin kaikki ateriat hotellilla sisältyvät hintaan tai puolihoidon, jolloin voit nauttia illallista hotellilla tai kolmessa eri ravintolassa Protaraksen keskustassa.

Cavo Maris Beach Hotel

Cavo Maris Beach Hotel sijaitsee aivan rannalla Fig Tree Bayn reunamilla. Hyvin varusteltu kuntosali ja tenniskentät mahdollistavat aktiivisemman lomailun. Ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita kävelymatkan päässä hotellilta. Lisämaksullisen All Inclusiven avulla teet lomastasi entistä mukavamman.

Evalena Beach

Evalena Beach sijaitsee hyvällä paikalla aivan rannalla ja kävelymatkan päässä Fig Tree Bayn keskustasta. Hotellilla on mukava allasalue merinäköalalla.

Grecian Park

Tervetuloa tasokkaaseen Grecian Parkiin! Hotelli sijaitsee mäen päällä kauniissa ympäristössä tunnetun Konnos Bay rannan yläpuolella. Hotellilla on kaunis allasalue ja useita suosittuja ravintoloita, joista yksi on Kyproksen parhaita japanilaisia ravintoloita.

Malama Beach Holiday Village

Apollo Mondo Family Resort Malama Beach Holiday Village sijaitsee pienen ja viihtyisän lahden vieressä, missä vesi on kristallinkirkasta, aivan Fig Tree Bayn ulkopuolella Kyproksella. Tämä palmujen reunustama hotelli ei ole kaukana rannasta, ja siellä on ihana uima-allasalue missä viihtyy koko perhe. Lähde kuntosalille, osallistu ryhmäliikuntaan tai herkuttele erilaisilla ruoilla buffetravintolassa. Lapsille on hauskaa tekemistä Pollyn ja Minon lastenkerhossa.

Myro-Androu

Tervetuloa suosittuun ja perheystävälliseen Myro-Androu-hotelliin. Hotelli sijaitsee aivan Louma Bayn kauniilla rannalla ja kaikista hotellin huoneistoista on kaunis merinäköala. Huoneistoissa on hyvin varustetut keittiöt niille, jotka haluavat itse kokata, mutta on myös mahdollista ostaa puolihoito. Tyytyväisten vieraiden ja paikallisen kosketuksen ansiosta Myro-Androu on valittu yhdeksi Apollo Mondo Local -hotelleistamme.

Sunrise Jade

Sunrise Jade Fig Tree Bayssä on täydellinen hotelli niille, jotka matkustavat ilman lapsia. Hotellissa on miellyttävä design, kaunis allasalue ja useita hyviä ravintoloita. Jos haluat pientä lisähemmottelua, varaa Deluxe-sviitti, josta pääsee suoraan jaetulle uima-altaalle.

Sunrise Beach

Sunrise Beach on mukava ja tunnettu hotelli, joka sijaitsee aivan Fig Tree Bayn rannalla. Hotellissa on ihana allasalue, jossa on allas, swim-up baarilla sekä integroitu poreallas. Täällä on myös mahdollisuus varata oma aurinkotuoli koko oleskelun ajaksi!

Sunrise Pearl

Sunrise Pearl on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Fig Tree Bayn rannalla. Hotellilla on suuri allasalue, josta voi varata oman aurinkotuolin. Suuri allasalue, jossa sekä lastenallas että allas vain aikuisille, hvviä ravintoloita ja spa, joka tarjoaa ihania hoitoja. Varaa lisämaksulliset ateriat ja sinulla on mahdollisuus ruokailla valituissa Fig Tree Bayn ravintoloissa.