Aegean Village

apollo mondo selected

Meillä on ilo ilmoittaa, että suosittu Aegean Village Karpatoksella liittyy nyt Apollo Mondo Selected -hotelliemme joukkoon. Täällä sinua odottaa rento ilmapiiri, hiljattain rakennettu kuntosali, joogaa useita kertoja viikossa ja mahdollisuus todelliseen lomaylellisyyteen hiljattain rakennetuissa deluxe-sviiteissä, joissa on oma uima-allas.


Huonetyyppi

Superior-huone 2 hengelle/2-3 hengelle/ joista 1 lapsi. Deluxe-huone 2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuone 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe-sviitti, jossa on oma uima-allas 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Upeat maisemat, kaunis hotellialue ja sisustus, hyvät allasalueet, rauhallisuus, siisteys, ilmast...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 429 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suosittu Aegean Village koostuu useista rakennuksista ja siellä on ihana tunnelma. Hotelli sijaitsee Amopin laitamilla kävelyetäisyydellä tavernoista ja pienistä ruokakaupoista.

Allasalue

Hotellissa on kaksi eri allasaluetta. Aurinkotuoleja, -varjoja sekä allas- ja rantapyyhkeitä voi lainata. Siellä on myös allasbaari, jossa voit sammuttaa janosi ja levätä hetken varjossa.

Mondo Café ja ravintola

Kuten lähes kaikissa Apollo Mondo Selected -hotelleissa, hotellissa on Mondo Café. Täällä voit rentoutua hyvän kahvin ja leivonnaisen, jäätelön tai kenties vastapuristetun mehun äärellä.

Ravintolassa, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen, voit kokeilla paikallisia ruokia ja makuja, jotka ovat saaneet vaikutteita Välimeren keittiöistä. Ja voimmeko suositella juomaa kreikkalaisella vivahteella ennen illallista? Baarissa tarjoillaan cocktaileja, listalta löytyy Ouzo, Mastixa tai Metaxa.

Aktiviteetit ja kuntosali

Uuden kuntosalin avulla voit ylläpitää treenirutiiniasi loman aikana ja ehkä jopa lisätä siihen jotain uutta. Koulutettujen Apollo-ohjaajien ohjaamia joogatunteja järjestetään useita kertoja viikossa.

Lisätietoa Maksuton wifi koko hotellissa. Silitysrauta ja -lauta ovat lainattavissa vastaanotosta.

Hotellin alue ja ympäristö

Tasoeroja ja portaita hotellialueella ja alas rannalle. Tie lähimmälle rannalle voi olla vaikea lastenrattaiden kanssa. Paikallisliikennettä.

Amopista paikallisbussit kulkevat sesonkiaikana 2-3 kertaa päivässä noin 8 kilometrin päässä sijaitsevaan Karpathoksen kaupunkiin.

Ateriat

Osa superior-huoneista ja deluxe-huoneista sekä deluxe-sviitit omalla uima-altaalla

Sisältää:

  • Aamiaisbuffet

Lisämaksulla:

  • Puolihoito (aamiaisbuffet ja illallinen)

Osa superior-huoneista ja deluxe-huoneista sekä perhehuoneet

Sisältää:

  • Puolihoito (aamiaisbuffet ja illallinen)

Hyvä tietää

Sesongin ulkopuolella monet Amopin ravintoloista ovat suljettuna. Lisää ravintoloita löytyy Karpathoksen kaupungista, noin 15 minuutin taksimatkan päästä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Aegean Village on Apollo Mondo Selected -hotelli 16.5. - 16.10. 2024. Tämän ajanjakson ulkopuolella ei tarjota konseptitoimintaa, kuten aamujoogaa skandinaavisten ohjaajien kanssa.

Apollo Mondo Selected
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mondo Coffee
  • Suorat lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset
  • Kuntosali ja wifi sisältyvät hintaan

Hotellit Amopi

Apolis

Hotelli Apolis on pienen kylän tyyliin rakennettu hotelli aivan rannalla. Hotelli rakentuu useammista pienistä ja värikkäistä rakennuksia. Allasalueelta on hienot näkymät merelle, joita voi ihailla aurinkotuoleista käsin. Huoneet ovat valoisia ja hyvin ilmastoituja.

Lakki Studios

Lakki Studios on viihtyisä perheomisteinen hotelli Amopissa, jota ympäröi dramaattinen luonto. Hyvinhoidetussa hotellissa on helppo nauttia lomasta. Rannalle on lyhyt kävelymatka, mikäli haluat pulahtaa uimaan.

Sophia

Hotel Sophiassa Amopissa Karpathoksella odottaa rauhallinen ja rento loma perheystävällisessä ilmapiirissä. Hotelli, jossa on viihtyisä allasalue, sijaitsee rauhallisella maaseudulla lyhyen kävelymatkan päässä rannalta.