Design-hotelli

Design-hotellit kiinnostavissa suurkaupungeissa

Ympäri maailmaa löydät hauskoja ja erilaisia design-hotelleja, jotka tarjovat kaupunkilomasi majoitukseen jotain uutta ja erityistä. Varaa matkallesi hotelli, joka tarjoaa kaikkea muuta kuin tavallista sisustuksen, huonetyypin ja teeman saralta. Varaa design-hotelli Apollomatkojen kautta, ja koe lomallasi jotain ainutlaatuista.


Design-hotellit Euroopassa

Nauti ylellisestä hotellista viikonloppumatkallasi Euroopassa. Olemme keränneet alle muutamia erikoisuuksia – mikä hotelleista on sinun suosikkisi?

Design-hotellit itä-Euroopassa

Design-hotellit itä-Euroopassa

Itä-Euroopasta löydät monia upeita design-hotelleja, jotka ovat usein myös melko edullisia. Vietä lomaa ihanissa kaupungeissa kuten Riika, Praha ja Budapest. 

Design-hotellit etelä-Euroopassa

Design-hotellit etelä-Euroopassa

Nauti etelä-Euroopan lämmöstä ja ylellisistä hotelleista. Täydennä lomaasi kulttuurilla, kulinaristisilla elämyksillä, ja päätä päivä hyviin yöuniin fantastisessa hotellissa.

Design-hotellit länsi-Euroopassa

Design-hotellit länsi-Euroopassa

Maailman parhaat design-hotellit sijaitsevat länsi-Euroopassa. Matkusta viikonloppulomalle suurkaupunkeihin kuten Edinburgh, Berliini tai Dublin, ja nauti erilaisesta hotellielämyksestä. 


Design-hotellit muualla maailmalla

Etsitkö jotain uutta kaukomailta? Tee matkastasi erityinen majoittumalla upeassa hotellissa! Keräsimme alle parhaat design-hotellit USA:sta, itä-Aasiasta ja kaakkois-Aasiasta.

Design-hotelli USA:ssa

Design-hotellit USA:ssa

USA:sta löydät toinen toistaan fantastisempia design-hotelleja! Keräsimme yhteen suosikkihotellimme Atlantin toiselta puolelta.

Design-hotellit itä-Aasiassa

Design-hotellit itä-Aasiassa

Täydennä lomasi Aasiassa luksushotellilla! Alta löydät esimerkkejä tunnetuimpien metropolien, kuten Tokion, Pekingin ja Soulin, hotelleista.

Design-hotellit kakkois-Aasiassa

Design-hotellit kaakkois-Aasiassa

Yhdistätkö kaakkois-Aasian yksinkertaisiin hotelleihin? Aika ajatella uudestaan! Mahtavista suurkaupungeista kuten Bangkokista, Kuala Lumpurista ja Singaporesta löydät upeita design-hotelleja, jotka tekevät jokaisesta yöstä rentouttavan ja mukavan.


Erilaiset design-hotellit 

Uskotko, että myös hotelli voi olla itse matkan kohokohta? Maailma on täynnä unohtumattomia, ihania ja ylellisiä design-hotelleja. Listasimme alle muutamia hauskoja suosikkejamme. 

Epätodellisen ylelliset designhotellit,

Uskomattoman ylelliset design-hotellit

Majoitu kirjaimellisesti keskellä ei mitään palatsimaisissa rakennuksissa tai maailman tunnetuimmissa hotelleissa keskellä vilkasta New Yorkia. 

  • Taj Falaknuma Palace on kenties koko Intian hienoin hotelli, joka on rakennettu 1920-luvun kolonialistityyliin. 
  • Burj Al Arab Dubaissa on tunnettu yhtenä maailman ainoana seitsemän tähden hotellina.  
  • Kun majoitut The Plaza Hotelissa New Yorkissa, olet vain kivenheiton päässä Central Parkista.
Design-hotellit lähellä luontoa

Luonnonläheiset design-hotellit

Hotelli luonnon helmassa? Hoituu! Miltä kuulostaisi yö viidakon keskellä, kallion muotoisessa talossa keskellä metsää tai lomakodissa omassa saaressa? 

  • Montaña Magica Chilessä sijaitsee keskellä kaunista metsää, ja kallion muotoisen hotellin seinät ovat vuoraantuneet erilaisilla kasveilla. 
  • Jicaro Island Nicaraguassa koostuu yhdeksästä pienestä mutta ylellisestä mökistä, jotka sijaitsevat aivan järven äärellä. 
Hullunkuriset hotellit

Hullunkuriset design-hotellit

Etsitkö hauskaa ja hullunkurista hotellia? Kokosimme alle kolme hauskaa hotellia, joiden henkilökunta ja sisustus yllättävät takuulla...

  • Huis Ten Bosch Henn Na Hotel Sasebossa, Japanissa, on yksi maailman ensimmäisistä hotelleista, jota pyörittävät robotit ja kehittynyt teknologia.
  • Uuden-Seelannin hotelli Silostay koostuu useasta siilosta, ja on edullinen ja uniikki hotellikokemus. 
  • Hotel V8 Saksassa, Boeblingenin kaupungissa, on omistettu autojen maailmalle.