Amsterdamin ravintolat

Amsterdamin ravintolat

Amsterdam on kaupunki, joka on täynnä erilaisia ravintoloita. Kokeile hollantilaisia erikoisuuksia, eurooppalaisia klassikoita tai kansainvälisen keittiön herkkuja. Täältä löydät viisi edullista mutta erinomaista ravintolaa, jotka ovat suosittuja niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. 

De Silveren Spiegel

Ravintola De Silveren Spiegel on ravintola, josta saat suurella sydämellä valmistettua hollantilaista ruokaa. Ravintola sijaitsee monta sataa vuotta vanhassa talossa, ja talosta löydät yhä tänäkin päivänä paljon alkuperäisiä elementtejä. Hintataso on hieman korkeampi, mutta ruoka sitäkin fantastisempaa! Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytä  De Silveren Spiegelsin kotisivuilta.  

Osoite: Kattengat 4-6

Librije's Zusje Amsterdam

Librije’s Susje sijaitsee hotelli Waldorf Astoriassa, ja on sisustukseltaan hyvin vehreä ja mukava. Kahden Michelin-tähden ravintolassa on saatavilla niin á la carte -annoksia kuin maistelumenuitakin. Ruokalistalta löydät jännittäviä hollantilaisia ja kansainvälisiä yhdistelmiä. Vierailu ravintolassa on unohtumaton kokemus! Varaa pöytä täältä. 

Osoite: Herengracht 542-556

Harmsen

Harmsen tarjoaa herkullisia hollantilaisia ja kansainvälisiä annoksia upeassa miljöössä, jossa todella tunnet olevasi Amsterdamissa. Ravintolan sisustus on pelkistettyä, mukavaa ja modernia. Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytäsi Harmsenin kotisivuilta.

Osoite: Utrechtsestraat 51

Daalder

Ravintola Daalderissa Amsterdamissa ei ole valmista menuta, vaan ruokalajit valmistetaan päivän saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan. Illallisella ei ole á la carte -menuuta, vaan valitset vain montako annosta haluat, ja kokki yllättää sinut valinnoillaan. Ilmapiiri ravintolassa on hauska ja mukava – täällä voit vain nauttia ruoasta! Varaa pöytä Daaldersin kotisivuilta. Ravintolan kokki, joka on tunnettu Amsterdamissa, sekoittaa annoksiinsa ranskalaisia ja hollantilaisia elementtejä.

Osoite: Lindengracht 90