Vila Real de Santo Antonio

Puhelinpalvelu

Apollo Service Line -kohteissa tavoitat Apollon skandinaavisen ja englanninkielisen henkilökunnan puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Vila Real de Santo Antonio sijaitsee Espanjan rajalla kulkevan Guadiana-joen varrella. Voit pulahtaa uimaan hiekkarannalla, tutustua monipuoliseen luonnonsuojelualueeseen ja uppoutua alueen mielenkiintoiseen historiaan. Majoitu tasokkaasti Grand House Algarvessa, hemmottele itseäsi virkistävällä mineraalikylvyllä suolavesispassa, tai vuokraa auto ja tutustu Algarven rannikkoon ja sen useisiin rannikkokaupunkeihin ja golfkenttiin. Aurinkoisia tunteja on vuosittain yli 3000!

Suositut hotellit, Vila Real de Santo Antonio


Lisätiedot Vila Real de Santo Antonio

Valuutta

Euro (EUR).

Kuljetukset matkakohteessa

Faron lentokentältä Vila Real de Santo Antonioon kestää noin tunnin (noin 66 kilometriä), riippuen liikenteestä.

Rannat

Noin kolme kilometriä Vila Real de Santo Antóniosta etelään sijaitsee merenranta ja leveämmät hiekkarannat. Praia de Santo Antónion ranta sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Vila Real de Santo Antoniosta. Rantaa pitkin pääsee kulkemaan pienempään Monte Gordon kylään kävely- ja pyörätietä pitkin. Kohteiden välillä liikennöi minijuna.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 16°c
helmi 17°c
maalis 19°c
huhti 21°c
touko 24°c
kesä 28°c
heinä 31°c
elo 31°c
syys 28°c
loka 24°c
marras 20°c
joulu 17°c

Kaikki alueet Algarve

Albufeira

Eteläinen Portugali ja Algarven rannikko on ollut pitkään suosittu lomakohde golfareiden keskuudessa. Kohteessa on paljon tekemistä, monien kilometrien mittaisia rantoja joita ympäröi jylhät kalliot, korkeatasoisia golfkenttiä ja miellyttävä ilmasto ympäri vuoden. Paketoi oma matkasi Albufeiraan Apollomatkojen kanssa!

Tavira

Tavira sijaitsee Algarven rannikolla noin 30 kilometrin päässä Espanjan rajalta. Kohde on pullollaan luontoa, kauniita hiekkarantoja, antiikkisia siltoja, tuoreita kala-annoksia ja kaksi mahdollisesti Portugalin parhaista golfkentistä. Voit majoittua Apollomatkojen valikoiman hotellissa AP Cabanas Beach & Nature, josta pääset aurinkovoimalla kulkevan veneen kyydissä rannalle.

Faro

Faro Portugalissa on kuuluisa erinomaisesta sijainnistaan Algarven rannikolla. Farossa voit tuntea aidon Portugalin, jossa päivät vietetään kauniilla hiekkarannoilla upeissa välimerellisissä maisemissa. Varaa lennot ja hotelli Faroon Apollomatkojen kautta, ja räätälöi juuri itsellesi sopiva matka.