Pousada Vila Real de Santa António

Pousada Vila Real de Santa Antóniossa majoitut mukavissa huoneissa keskeisellä sijainnilla Vila Real de Santa Antoniota. Voit rentoutua hotellin altailla, tai kävellä pitkin satamaa tai pitkää rantaa pitkin. Alueella on hyvä mahdollisuus tutustua kauniiseen ja monipuoliseen luontoon.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Perhehuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 104 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pousada Vila Real de Santo Antonio on vanha tullitalo, ja sijaitsee aivan Praça Marquês de Pombal aukion laidalla. Aukiolla on hieno obeliski ja Nossa Senhora da Encarnaçãon kirkko. Pienvenesatama, rantakatu ja Espanjan ja Portugalin rajalla kulkeva Guadianan joki sijaitsevat kaikki kävelymatkan päässä.

Yksi hotellin altaista on katolla, ja sen ympärillä on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä baari, josta voi tilata juomia ja yksinkertaisia annoksia. Hotellin sisäpihalla on toinen allas aurinkotuoleineen.

Ravintola So Fresh & So Goodissa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Kaupunkiliikennettä.

Vila Real de Santo Antónion eteläpuolella sijaitsee Atlantin pitkä rannikko hiekkarantoineen. Praia de Santo Antónion rannalle on noin 3 kilometriä, mutta hotellin läheisin ranta on Espanjan puolella sijaitseva Playa de San Bruno noin 1,5 kilometrin päässä. Faron lentokentälle on noin tunnin ajomatka (66 kilometriä) ja Espanjan Sevillaan noin 2 tunnin ajomatka (noin 150 kilometriä).

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.