Amora Beach Resort

Tervetuloa Amora Beach Resortiin ja kauniille Bangtao Beachille. Hotelli sijaitsee vehreässä puutarhassa lähellä hienoa hiekkarantaa. Voit nauttia virkistävästä pulahduksesta joko meressä tai altaassa. Hotellin bussilla pääset helposti Patongille tai Phuketin kaupunkiin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2 hengelle. Deluxe -huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 311 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Amora Beach Resort koostuu useasta rakennuksesta, jotka sijaitsevat vehreässä puutarhassa lähellä Bangtaon Beachin hiekkarantaa Phuketissa. Voit rentoutua rantaan asti ulottuvalla allasalueella, jossa on isompi allas ja erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu. Altaan vierellä on myös allasbaari, joka on avoinna klo. 11.00-21.00.

Buffetravintola Garden Caféssa tarjoillaan thaimaalaisia ja kansainvälisiä makuja. Á la carte -ravintolassa Thai Seafood Restaurant tarjoillaan lounasta ja illallista sekä iltapäiväteetä. Aulabaari. Muutamana iltana viikossa iltaohjelmaa ja livemusiikkia.

Pöytätennis, biljardi ja beach volley. Hierontaa lisämaksusta. Leikkipaikka ja -huone. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Rajoitetusti paikallisliikennettä. Hotellin bussilla pääset helposti Patongille tai Phuketin kaupunkiin (lisämaksusta).

Ateriat

Aamiaispöytä. Uudenvuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.

Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja lounas tai illallinen, joka tarjoillaan hotellin buffetravintolassa Garden Café.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen.