Amora Beach Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa Amora Beach Resortiin ja kauniille Bangtao Beachille. Hotelli sijaitsee vehreässä puutarhassa lähellä hienoa hiekkarantaa. Voit nauttia virkistävästä pulahduksesta joko meressä tai jollakin hotellin kolmesta allasalueesta, josta löytyy myös hauska kahluuallas perheen pienimmille. Hotellin bussilla pääset helposti Patongille tai Phuketin kaupunkiin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle. Deluxe plus-huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 57 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Amora Beach Resort koostuu useasta rakennuksesta, jotka sijaitsevat vehreässä puutarhassa lähellä Bangtaon Beachin hiekkarantaa Phuketissa. Voit rentoutua rantaan asti ulottuvalla kahdella allasalueella, jossa on isompi allas ja erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu. Rannalla on rajoitettu määrä aurinkotuoleja.

Buffetravintola Garden Caféssa tarjoillaan thaimaalaisia ja kansainvälisiä makuja. Á la carte -ravintolassa Thai Seafood Restaurant tarjoillaan lounasta ja illallista sekä iltapäiväteetä. Aulabaari. Muutamana iltana viikossa iltaohjelmaa ja livemusiikkia.

Pöytätennis, biljardi ja beach volley. Hierontaa lisämaksusta. Leikkipaikka ja -huone. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Rajoitetusti paikallisliikennettä. Hotellin bussilla pääset helposti Patongille tai Phuketin kaupunkiin (lisämaksusta).

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaisbuffet
  • Uuden vuden illallinen

Lisämaksulla:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallisbuffet)
  • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallisbuffet)

Aamupala tarjolla klo 7.00-10.30, lounas klo 11.00-16.00 ja illallinen klo 17.00-21.00.

Hotellit Bangtao Beach

Dusit Thani Laguna Phuket

Hotelli Dusit Thani Laguna Phuket sijaitsee aivan kilometrien mittaisen Bangtao Beachin hiekkarannan vierellä. Rannan lisäksi hotellille houkuttelee kaunis allasalue, useat ravintolat sekä oma golfkenttä.