Dusit Thani Laguna Phuket

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Dusit Thani Laguna Phuket sijaitsee aivan kilometrien mittaisen Bangtao Beachin hiekkarannan vierellä. Rannan lisäksi hotellille houkuttelee kaunis allasalue, useat ravintolat sekä oma golfkenttä. Pääset myös tutustumaan Phuketiin lähemmin hotellin oman bussikuljetuksen kyydin, joka vie sinut sekä Patongille että Phuketin kaupunkiin.


Huonetyyppi

Deluxe -huone 2-3 hengelle. Deluxe Plus -huone 2-3 hengelle. Kolmen huoneen huvila 4-7 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2703 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Dusit Thani Laguna Phuket sijaitsee rehevässä puutarhassa Bangtao Beachin rannan vierellä. Hotellin allasalueelta on merinäköala, allas erillisellä lastenosiolla sekä jacuzzi. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, joita voit käyttää rentoutuessasi sekä altaalla että rannalla.

Hotellilla on useita ravintoloita. Trooppisessa puutarhassa näkymällä allasalueelle sijaitsee Laguna Café, jonka menu koostuu thaimaalaisista, kiinalaisista ja portugalilaisista annoksista. Puutarhassa on myös italialainen ravintola La Trattoria ja thaimaalainen ravintola Ruen Thai. Rannalla sijaitsee Casuarina Beach Restaurant & Bar, joka tarjoilee kansainvälisiä makuja paikallisista raaka-aineista valmistettuina. Hotellilla on myös aulabaari panoraamanäkymin merelle.

Maksuton kuntosali. Maksuton pöytätennis, jalkapallo, beach volley ja biljardi. Tennis, jooga, kajakit ja purjelautailu lisämaksusta. 18 -reikäinen golkenttä lisämaksusta. Hierontaa lisämaksusta. Hotellin oma lastenkerho englanninkielisellä henkilökunnalla. Leikkipaikka. Pelihuone.

Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Huonepalvelu lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Bangtaon keskustaan noin 2 kilometriä. Hotellibussi Patongille ja Phuketin kaupunkiin lisämaksusta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Puoli- tai täysihoidon lisämaksusta varanneet voivat nauttia niihin kuuluvat ateriat hotellin kaikissa ravintoloissa.