Deluxe -huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat lähellä rantaa ja sisustettu thaimaalaisittain. Laattalattia, tummaa puuta ja vaaleita tekstiilejä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tyynymenu. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytuotteita. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Deluxe Plus -huone

Deluxe plus -huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat lähellä rantaa ja sisustettu thaimaalaisittain. Laattalattia, tummaa puuta ja vaaleita tekstiilejä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tyynymenu. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytuotteita. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kolmen huoneen villa omalla altaalla

Kolmen huoneen villoja kahdessa kerroksessa. Oma infinity-allas katolla sekä aurinkotuolit ja näkymä Laguna Lakelle. Kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone maatasossa ja olohuone, ruokapöytä ja minikeittiö yläkerrassa. Laattalattia, tummaa puuta ja vaaleita tekstiilejä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Tyynymenu. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpytuotteita. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 292 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 henkeä.