Deluxe -huone

Tilavia ja hienoja deluxe -huoneita, jotka on sisustettu thaimaalaiseen tyyliin. Laattalattia, tummaa puuta ja vaaleita tekstiilejä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla, minibaari, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Deluxe Plus -huone

Tilavia ja hienoja deluxe plus -huoneita, jotka sijaitsevat lähellä rantaa ja ne on sisustettu thaimaalaiseen tyyliin. Laattalattia, tummaa puuta ja vaaleita tekstiilejä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla, minibaari, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke tai terassi, josta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kolmen huoneen villa omalla altaalla

Hienoja kolmen huoneen villoja kahdessa kerroksessa ja yksityisellä infinity -altaalla sisustettuina thaimaalaiseen tyyliin. Jokaisessa villassa on kaksi makuuhuonetta omilla kylpyhuoneilla ensimmäisessä kerroksessa sekä olohuone ja minikeittiö toisessa kerroksessa. Tummaa puuta ja vaaleita tekstiilejä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla, minibaari, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Ulkotila katolla, jossa yksityinen allas ja näköala kohti Laguna Lakea. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 292 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 henkeä.