Abu Dhabin Yas Island

Keskellä Abu Dhabin aavikkomaisemia sijaitsee rakennettu saari, Yas Island. Tältä kangastuksenomaiselta saarelta löytyy upeita rantoja, aktiviteetteja ja viihdettä kaikenikäisille. Yas Islandin saaren rakentaminen aloitettiin noin 10 vuotta sitten, ja tänä päivänä siellä vierailee jopa 25 miljoonaa matkailijaa vuodessa. Tutustu Yas Islandin tarjontaan ja hotelleihin tällä sivulla.

Yas Beach

Yas Beach

Korkeatasoinen beach club. Nauti virkistävä juoma rannalla, herkuttele hyvällä ruoalla tai rentoudu balilaisissa aurinkovuoteissa. Tarjolla on myöd beach volleyta, surfausta sekä perjantaisin allasbileet DJ:n tahdissa.

Ferrari World

Seikkailupuisto kaikille vauhdin ja autojen ystäville. Täällä voit testata kykyjäsi formula 1-simulaattorissa, ajaa maailman nopeimmalla vuoristoradalla ja nauttia italialaisesta ruoasta. 

Yas Mall

Yas Mall

Yksi Arabiemiraattien suurimmista ostoskeskuksista – satoja kauppoja täynnä kansainvälisiä ja paikallisia merkkejä, ravintoloita, elokuvateatteri ja suuri leikkialue.

Yas Waterworld

Yas Waterworld

Puisto kaikille vesipedoille. Tarjolla on yhteensä 45 eri vesiliukumäkeä ja vuoristorataa. Vesipuisto on hauskaa ja virkistävää ajanvietettä kuumina lomapäivinä!

Översikt Yas Island

Warner Bros World

Warner Bros huvipuisto avautui kesällä 2018.  Puistossa voit vierailla Supermiehen Metropolissa ja Batmanin Gotham Cityssa. Täällä pääset tapaamaan myös Kiviset ja Soraset, Väiski Vemmelsäären, Tomin ja Jerryn ja monia muita hahmoja.

Yas Marina

Yas Marina

Yas Islandin satamassa voi käydä ihastelemassa upeita jahteja, jotka ovat parkissa rantakadulla. Täältä löytyy myös ravintoloita, vesiurheilumahdollisuuksia, leikkipaikka sekä retkiä vesitasolla. Satamassa on myös Formula 1-rata Yas Marina Circuit.


Hotellimme lähellä Yas Islandia

Park Inn Yas Island

Park Inn Yas Island

Park Inn Yas Island sijaitsee Yas Islandin golfkentän vieressä. Täällä vietät mukavaa... Lue lisää
Varaa
Al Raha Beach - talvi

Al Raha Beach - talvi

Al Raha Beach sijaitsee aivan rannalla Abu Dhabin reunamilla ja hotelli kuuluu Apollo... Lue lisää
Alk. 720 EUR
Varaa
Crowne Plaza Yas Island

Crowne Plaza Yas Island

Crowne Plaza Yas Island sijaitsee eloisalla Yas Islandilla. Täältä löytyy useita ravi... Lue lisää
Varaa
Radisson Blu Yas Island - talvi

Radisson Blu Yas Island - talvi

Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island on elegantti hotelli, joka sijaitsee kauniilla Yas ... Lue lisää
Alk. 594 EUR
Varaa
Yas Island Rotana

Yas Island Rotana

Yas Island Rotana on mukava hotelli Yas Islandilla. Saari on tunnettu monista nähtävy... Lue lisää
Varaa