Perheiden Kypros

Perheen kanssa Kyproksella

Kun haluat tehdä jotain muuta kuin uida uima-altaassa tai hengailla rannalla, Kyproksella on paljon hauskoja aktiviteetteja koko perheelle. Mikset veisi perhettä koko päiväksi yhteen Euroopan suurimmista vesipuistoista tai kävisi Ayia Napan tivolissa?

Waterpark Kyproksella

Waterworld

Noin neljä kilometriä Ayia Napan ulkopuolella sijaitseva Waterworld on yksi Euroopan suurimmista vesipuistoista, jonka teemana on kreikkalainen mytologia. Hurjastele vesiliukumäissä, leiki aalloilla tai rentoudu aurinkotuolissa. 

Vinkki! Ostamalla pääsyliput Apollon kautta pääset vesipuistoon jonon ohi ja nopeammin pitämään hauskaa.

Ayia Napan tivoli

Ayia Napassa sijaitsevassa Parko Paliatson huvipuistossa on monenlaisia huvituksia niin nuorten kuin vanhempienkin makuun: suuri sling shot -laite, radio-ohjattavia autoja, minigolfia, kummitustalo, karuselleja, hyppytorni ja paljon muuta. Lue lisää Parko Paliatsosta täältä.

Club Polly & Mino Malama Beach Villagessa

Ocean Aquarium

 Fig Tree Bayn meriakvaariossa voit ihailla satoja erilaisia kaloja kaikissa sateenkaaren väreissä. Kaunis puutarha on kilpikonnien, lintujen ja krokotiilien koti. Paikan päällä on myös ravintola ja lasten leikkipaikka.

Lapsiystävällinen hotelli, jossa on lapsille oma kerho ja uimakoulu

Jos etsit hotellia itsellesi ja perheellesi Kyproksella, voimme suositella Malama Beach Holiday Villagea. Se on yksi Apollo Mondo Family Resorts - perhehotelleistamme kaikin mahdollisin lisämaustein. Hotellilta löytyy lastenkerho, uimakoulu ja ilmaisia kuntotreenejä pohjoismaalaisten ohjaajien kanssa.