ananea Kos

ananea Kos - tyylikäs ja viihtyisä hotelli yli 16-vuotiaille, jotka haluavat lomailla ilman ylimääräistä vaivaa. Hotellin visiona on luonnollisuus, rentous ja rauhallisuus ja täällä saat todella ainutlaatuisen hotellikokemuksen!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,3 10:stä
Perustuu 3 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 244 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nimi ananea tulee kreikan sanasta ananeosis, joka tarkoittaa uudistumista. Nimensä mukaisesti hotellissa vallitsee harmonia ja yhteenkuuluvuus, ja täällä voit uudistua, rentoutua ja yksinkertaisesti vain nauttia olostasi.

Hotelli on rakennettu nykyaikaseen tyyliin, ja siellä vallitsee erityisen rento, viehättävä ja paikallinen tunnelma. Myös Kos matkakohteena on tunnettu rauhallisesta ilmapiiristään, koskemattomista rannoistaan ja upeista maisemistaan, joten yhdistelmä on täydellinen. Hotellissa mukavuus ja hyvinvointi on laitettu etusijalle, ja jokainen yksityiskohta taideteoksista sisustukseen on valittu huolella, ja palvelu on huippuluokkaa. Myös paikallisuus on otettu vahvasti huomioon ananea Kosilla, ja hotellissa yhdistyvät minimalistinen muotoilu sekä laadukkaat luonnonmateriaalit.

Hotellissa on kaksi ravintolaa, Cantina ja Paron. Molemmissa ravintoloissa ruokailukonsepti perustuu yksinkertaisiin, tuoreisiin ja paikallisiin raaka-aineisiin, joista ravintoloiden kokit loihtivat upeita annoksia. Ravintoloissa yhteisöllisyys on huipussaan, sillä ruoat nautitaan suurissa yhteisissä pöydissä. Hotellissa on myös Cikada-baari, joka on avoinna myöhään iltaan asti.

Hotellissa on allasalue, jossa on uima-allas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeitä. Aivan hotellin vieressä olevalla hiekkarannalla on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari, josta on saatavilla juomia koko päivän ajan.

Hotelli sijaitsee hiekkarannalla Tigakin keskustassa, noin 11 km:n päässä Kosin kaupungista.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Aamiainen tarjotaan klo 08.00-11.00.

Hotellit Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Astir Odysseus on viihtyisä luksushotelli, jolla on oma pikkukiviranta aurinkotuoleineen. Rannalla loikoilun lisäksi voit nauttia lomasta allasalueella tai porealtaassa rentoutuen. Hotellilla on mukavia aktiviteetteja, kuten rantalentopallo, biljardi ja tennis sekä spa-osasto, jossa on tarjolla erilaisia kauneushoitoja.

Pelopas

Apollo Mondo Local hotelli Pelopasissaon viihtyisät tilat, ja omistajaperhe on säilyttänyt ja korostanut huolellisesti aitoa ja paikallista tunnelmaa. Täydellisellä paikalla Tigakissa Kosilla sinua odottaa ihastuttava hotelli!

Irina Beach

Mikäli etsit rantahotellia Tigakista, Irina Beach on loistava vaihtoehto. Hotellista on näkymät merelle, Kalymnoksen ja Pserimoksen saarille ja Turkin mantereelle. Allasalue sijaitsee myös lähellä merta ja ranta soveltuu hyvin lapsiperheille. Hotellissa on pieni kauppa ja paikallisbussilla pääset helposti Kosin kaupunkiin.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort on moderni hotelli rauhallisella paikalla, ihanteellinen rentoutumiseen tai kauniiseen Kosiin tutustumiseen. Täällä majoitut tilavissa kahden hengen huoneissa, joiden hintaan sisältyy All Inclusive. Hotelli on alle kilometrin päässä rannalta, jonne pääsee useita kertoja päivässä kulkevalla hotellibussilla.

Tigaki Beach

Tigaki Beach sijaitsee kauniissa ympäristössä, jossa on vehreä allasalue. Mikäli haluat puhaltaa mereen, sijaitsee ranta vain kivenheiton päässä. Hintaan sisältyy All Inclusive ja hotellilla voit pelata myös tennistä maksutta. Meri ja keskusta löytyvät vain kivenheiton päässä hotellilta.

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos on mukava All Inclusive -hotelli rauhallisessa ympäristössä Tigagissa Kosilla. Helpon kävelymatkan päässä on Tigakin keskusta ja hieno hiekkaranta.