Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort on moderni hotelli rauhallisella paikalla, ihanteellinen rentoutumiseen tai kauniiseen Kosiin tutustumiseen. Täällä majoitut tilavissa kahden hengen huoneissa, joiden hintaan sisältyy All Inclusive. Hotelli on alle kilometrin päässä rannalta, jonne pääsee useita kertoja päivässä kulkevalla hotellibussilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Deluxehuoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisti hotelli, ihana allasalue
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 351 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 950 m
Keskustaan: 950 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ilios K. Village Resortissa Tigakissa on neljä allasta, joista kaksi ovat lastenaltaita, ja jacuzzi. Allasalueella aurinkotuolit- ja varjot maksutta. Allaspyyhkeitä voi lainata hotellin minimarketista panttia vastaan. Hotellilta kulkee useita kertoja päivässä bussi alle kilometrin päässä olevalle Tigaki rannalle. Rannalla aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta.

Noutopöytäravintolassa tarjoillaan yksinkertainen aamiainen, joka sisältyy All Inclusiveen. Osa buffetin hedelmä- ja vihannestarjonnasta tulee hotellin omalta tilalta. Siis todellista lähiruokaa! Allasbaari ja aulabaari.

Maksuton yksinkertainen ulkokuntosali. Aktiviteetteja, kuten tennistä ja biljardia lisämaksusta.

Maksuton wifi. Minimarket/matkamuistomyymälä. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, muutaman kilometrin päässä Tigakin keskustasta ja rannalta ja 10 kilometrin päässä Kosin kaupungista.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä kattoravintolassa, klo 07.00-9.45.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00.
  • Jäätelöä allasbaarissa, klo 15.00-17.00.
  • Iltapäiväkahvi allasbaarissa, klo 16.00-17.00.
  • Illallinen, klo 19.00-21.00.
  • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta ja viiniä hotellin baareista, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Hotellit Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Astir Odysseus on viihtyisä luksushotelli, jolla on oma pikkukiviranta aurinkotuoleineen. Rannalla loikoilun lisäksi voit nauttia lomasta allasalueella tai porealtaassa rentoutuen. Hotellilla on mukavia aktiviteetteja, kuten rantalentopallo, biljardi ja tennis sekä spa-osasto, jossa on tarjolla erilaisia kauneushoitoja.

Pelopas

Apollo Mondo Local hotelli Pelopasissaon viihtyisät tilat, ja omistajaperhe on säilyttänyt ja korostanut huolellisesti aitoa ja paikallista tunnelmaa. Täydellisellä paikalla Tigakissa Kosilla sinua odottaa ihastuttava hotelli!

Irina Beach

Mikäli etsit rantahotellia Tigakista, Irina Beach on loistava vaihtoehto. Hotellista on näkymät merelle, Kalymnoksen ja Pserimoksen saarille ja Turkin mantereelle. Allasalue sijaitsee myös lähellä merta ja ranta soveltuu hyvin lapsiperheille. Hotellissa on pieni kauppa ja paikallisbussilla pääset helposti Kosin kaupunkiin.

ananea Kos

ananea Kos - tyylikäs ja viihtyisä hotelli yli 16-vuotiaille, jotka haluavat lomailla ilman ylimääräistä vaivaa. Hotellin visiona on luonnollisuus, rentous ja rauhallisuus ja täällä saat todella ainutlaatuisen hotellikokemuksen!

Tigaki Beach

Tigaki Beach sijaitsee kauniissa ympäristössä, jossa on vehreä allasalue. Mikäli haluat puhaltaa mereen, sijaitsee ranta vain kivenheiton päässä. Hintaan sisältyy All Inclusive ja hotellilla voit pelata myös tennistä maksutta. Meri ja keskusta löytyvät vain kivenheiton päässä hotellilta.

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos on mukava All Inclusive -hotelli rauhallisessa ympäristössä Tigagissa Kosilla. Helpon kävelymatkan päässä on Tigakin keskusta ja hieno hiekkaranta.