Tigaki Beach

Tigaki Beach sijaitsee kauniissa ympäristössä, jossa on vehreä allasalue. Mikäli haluat puhaltaa mereen, sijaitsee ranta vain kivenheiton päässä. Hintaan sisältyy All Inclusive ja hotellilla voit pelata myös tennistä maksutta. Meri ja keskusta löytyvät vain kivenheiton päässä hotellilta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sänky
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 253 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tigaki Beachin kaunista hotellialuetta ympäröi palmut, puut ja vehreä kasvillisuus. Kaksi allasta, joista toisessa on jacuzzi. Kaksi erillistä lastenallasta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Hotelli sijaitsee lähellä hiekkarantaa ja täältä löytyy aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Allasalueen vieressä on allas-/välipalabaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia ruokia ja juomia päivän aikana.

Pääravintola, jossa tarjolla on aamiais-, lounas- ja illallispöytä. Miehillä tulee olla pitkät housut ravintolassa. Baari, jossa voit nauttia juomia ennen illallista. Kreikkalainen ilta kerran viikossa.

Maksuton tennis ja pingis.

Maksuton wifi. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri, tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Noin 250 metriä Tigakin keskustaan, josta löytyy muutamia ravintoloita ja kauppoja.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclsuive sisältää:

 • Aamiaispöytä pääravintolassa, klo 07:00-09:45.
 • Myöhäinen, mannermainen aamiainen allas-/snackbaarissa, klo 10:00-11:30.
 • Jäätelöä allas-/snackbaarissa, klo 10:00-17:00.
 • Lounaspöytä pääravintolassa, klo 12:30-14:00.
 • Iltapäiväkahvit allas- ja snackbaarissa, klo 16:30-17:30.
 • Illallispöytä pääravintolassa, klo 18:30-21:00.
 • Rajoittamattomasti olutta, viiniä sekä alkoholittomia juomia yhdessä hotellin baareista, klo 10:00-23:00.
 • Muita alkoholijuomia, kuten paikallisia juomia sekä väkeviä alkoholijuomia, klo 18:00-23:00.

Muutokset ovat mahdollisia Tunnistautumsita varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä lähtöpäivänä klo 12:00 asti.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Astir Odysseus on viihtyisä luksushotelli, jolla on oma pikkukiviranta aurinkotuoleineen. Rannalla loikoilun lisäksi voit nauttia lomasta allasalueella tai porealtaassa rentoutuen. Hotellilla on mukavia aktiviteetteja, kuten rantalentopallo, biljardi ja tennis sekä spa-osasto, jossa on tarjolla erilaisia kauneushoitoja.

Pelopas

Apollo Mondo Local hotelli Pelopasissaon viihtyisät tilat, ja omistajaperhe on säilyttänyt ja korostanut huolellisesti aitoa ja paikallista tunnelmaa. Täydellisellä paikalla Tigakissa Kosilla sinua odottaa ihastuttava hotelli!

Irina Beach

Mikäli etsit rantahotellia Tigakista, Irina Beach on loistava vaihtoehto. Hotellista on näkymät merelle, Kalymnoksen ja Pserimoksen saarille ja Turkin mantereelle. Allasalue sijaitsee myös lähellä merta ja ranta soveltuu hyvin lapsiperheille. Hotellissa on pieni kauppa ja paikallisbussilla pääset helposti Kosin kaupunkiin.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort on moderni hotelli rauhallisella paikalla, ihanteellinen rentoutumiseen tai kauniiseen Kosiin tutustumiseen. Täällä majoitut tilavissa kahden hengen huoneissa, joiden hintaan sisältyy All Inclusive. Hotelli on alle kilometrin päässä rannalta, jonne pääsee useita kertoja päivässä kulkevalla hotellibussilla.

ananea Kos

ananea Kos - tyylikäs ja viihtyisä hotelli yli 16-vuotiaille, jotka haluavat lomailla ilman ylimääräistä vaivaa. Hotellin visiona on luonnollisuus, rentous ja rauhallisuus ja täällä saat todella ainutlaatuisen hotellikokemuksen!

Aegean Pearl Kos

Aegean Pearl Kos on mukava All Inclusive -hotelli rauhallisessa ympäristössä Tigagissa Kosilla. Helpon kävelymatkan päässä on Tigakin keskusta ja hieno hiekkaranta.