Astir Odysseus

 • Tasokas
 • Suuri allasalue ja oma ranta
 • All Inclusive lisämaksusta

Astir Odysseus on viihtyisä luksushotelli, jolla on oma pikkukiviranta aurinkotuoleineen. Rannalla loikoilun lisäksi voit nauttia lomasta allasalueella tai porealtaassa rentoutuen. Hotellilla on mukavia aktiviteetteja, kuten rantalentopallo, biljardi ja tennis sekä spa-osasto, jossa on tarjolla erilaisia kauneushoitoja.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla uima-altaalla 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2–5 hengelle, joista 3 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilava huone, ystävällinen palvelu.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2794 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tyylikäs hotelli, jossa voi ihailla modernia ja eleganttia arkkitehtuuria. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Tigakin rannalla. Useita allasalueita, joissa on lapsille oma osio. Yhteensä kuusi allasta, joista kaksi erillistä lastenallasta ja yksi sisäallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas- ja rantapyyhkeet panttia vastaan. Allas-/snackbaari. Poreallas. Kolmen kilometrin päässä hotellista on Tigakin hiekkaranta, joka on hyvä retkikohde.

Astir Odysseusissa on kolme ravintolaa. Buffetravintola Achillesissa on runsas valikoima kreikkalaisia ja kansainvälisiä ruokia. Taverna Argossa tarjoillaan perinteisiä kreikkalaisia annoksia, ja ravintolasta on kaunis merinäköala (pöytävaraus vaaditaan). Á la carte -ravintolassa tarjoillaan välimerellisiä annoksia. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Kaksi baaria, Sirens Main Bar ja Down Beach Bar. Viihdeohjelmaa muutamana iltana viikossa. Kuntosali. Urheiluaktiviteetteja kuten pöytätennis ja tennis lisämaksusta. Kiipeilyseinä. Hotellin järjestämä lasten kerho. Leikkipaikka. Spa, hierontaa, jacuzzi ja sauna lisämaksusta. Sisäallas (ikäraja 16-vuotta).

Maksuton wifi koko hotellialueella. Vähäistä paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).

Lisämaksusta:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aikainen aamiainen, klo 5.00-7.30 (pyynnöstä).
 • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.30.
 • Myöhäinen mannermainen aamiainen, klo 10.30-11.30
 • Lounaspöytä ravintola Achilleksessa, klo 12.30-14.30.
 • Grilli-buffet klo 13.00-15.30
 • Illallinen, klo 18.30-21.30. Illallisella edellytetään huoliteltua pukeutumista, miehillä pitkät housut, ei shortseja ja sandaaleja.
 • Välipalaa, klo 11.30-12.30, 16.00-18.00 ja 23.00-24.00.
 • Kahvia ja kakkua aula- ja rantabaarissa, klo 16.30-17.30.
 • Rajattomasti paikallisia juomia, olutta, viiniä ja virvoitusjuomia, klo 10.00-24.00. Tietyt alkoholijuomat lisämaksusta.
 • Vesi, virvoitusjuomat ja olut minibaarista huoneissa, täytetään päivittäin.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Hotelli on saanut Green Key –merkin. Tämä tarkoittaa sitä, että hotelli pyrkii aktiivisesti vähentämään ympäristön kuormitusta sekä edistämään muutosta myös yhteiskunnan tasolla.

Hotellit Tigaki & Marmari

Pelopas

Apollo Mondo Local -hotelli Pelopas sijaitsee hyvällä paikalla Tigakissa Kosilla. Täällä on hiljattain remontoituja, moderneja huoneita ja monipuolisesti palveluita sekä paikallinen tunnelma. Nauti auringosta allasalueella tai läheisellä rannalla. Iltaisin Tigakin keskustaan pääsee kävellen ja täältä löytyy hyviä tavernoja. Apollo Mondo Local- hotelleissamme on tyytyväisiä asiakkaita, hyvät palvelut sekä paikallinen vivahde.

Irina Beach

Mikäli etsit rantahotellia Tigakista, Irina Beach on loistava vaihtoehto. Hotellista on näkymät merelle, Kalymnoksen ja Pserimoksen saarille ja Turkin mantereelle. Allasalue sijaitsee myös lähellä merta ja ranta soveltuu hyvin lapsiperheille. Hotellissa on pieni kauppa ja paikallisbussilla pääset helposti Kosin kaupunkiin.

Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort on moderni hotelli rauhallisella paikalla, ihanteellinen rentoutumiseen tai kauniiseen Kosiin tutustumiseen. Täällä majoitut tilavissa kahden hengen huoneissa, joiden hintaan sisältyy All Inclusive. Hotelli on alle kilometrin päässä rannalta, jonne pääsee useita kertoja päivässä kulkevalla hotellibussilla.