Astir Odysseus

 • Tasokas
 • Suuri allasalue ja oma ranta
 • All Inclusive lisämaksusta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Astir Odysseus on viihtyisä luksushotelli, jolla on oma pikkukiviranta aurinkotuoleineen. Rannalla loikoilun lisäksi voit nauttia lomasta allasalueella tai porealtaassa rentoutuen. Hotellilla on mukavia aktiviteetteja, kuten rantalentopallo, biljardi ja tennis sekä spa-osasto, jossa on tarjolla erilaisia kauneushoitoja.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla uima-altaalla 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Sviittejä 2–5 hengelle, joista 3 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2538 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tyylikäs hotelli, jossa voi ihailla modernia ja eleganttia arkkitehtuuria. Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Tigakin rannalla. Useita allasalueita, joissa on lapsille oma osio. Yhteensä kuusi allasta, joista kaksi erillistä lastenallasta ja yksi sisäallas. Sisäaltaan ikäraja on 16 vuotta ja alle 16-vuotiaat saavat käyttää allasta vain vanhempien kanssa. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas- ja rantapyyhkeet panttia vastaan. Allas-/snackbaari. Poreallas. Kolmen kilometrin päässä hotellista on Tigakin hiekkaranta, joka on hyvä retkikohde.

Buffet- ja à la carte -ravintola. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Baareja. Hotellin järjestämä lasten kerho. Leikkipaikka. Urheiluaktiviteetteja mm. biljardi, pöytätennis, rantalentopallo ja tennis. Maksuton kiipeilyseinä. Spa ja sauna. Kuntokeskus. Kampaamo. Maksuton wifi koko hotellialueella. Rannalla on ravintola ja baari. Maksuttomia aurinkotuoleja. Vähäistä paikallisliikennettä.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.30.
 • Myöhäinen mannermainen aamiainen, klo 10.30-11.30
 • Lounaspöytä ravintola Achilleksessa, klo 12.30–14.30.
 • Grilli-buffet klo 13.00–15.30
 • Illallinen, klo 18.30–21.30. Illallisella edellytetään huoliteltua pukeutumista, miehillä pitkät housut, ei shortseja ja sandaaleja.
 • Välipalaa, klo 11.30–12.30, 16.00–18.00 ja 23.00–24.00.
 • Kahvia ja kakkua aula- ja rantabaarissa, klo 16.30–17.30.
 • Rajattomasti paikallisia juomia, olutta, viiniä ja virvoitusjuomia, klo 10.00–24.00. Tietyt alkoholijuomat lisämaksusta.
 • Juniorsviiteissä ja sviiteissä majoittuville sisältyy myös vesi, virvoitusjuomat ja olut minibaarista

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Hotelli on saanut Green Key –merkin. Tämä tarkoittaa sitä, että hotelli pyrkii aktiivisesti vähentämään ympäristön kuormitusta sekä edistämään muutosta myös yhteiskunnan tasolla.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.