Irina Beach

Mikäli etsit rantahotellia Tigakista, Irina Beach on loistava vaihtoehto. Hotellista on näkymät merelle, Turkin mantereelle sekä Kalymnoksen ja Pserimoksen saarille. Allasalue sijaitsee myös lähellä merta ja ranta soveltuu hyvin lapsiperheille. Hotellissa on pieni kauppa ja paikallisbussilla pääset helposti Kosin kaupunkiin.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta, hotellin ja ympäristön siisteys, iso huone.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 70 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Irina Beach sijaitsee Tigakissa ja täältä on kauniit näkymät merelle. Allasalueella lisäksi lastenallas ja allasbaari, joka tarjoilee virvoitusjuomia. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä ja täältä löytyy maksuttomia aurinkovarjoja. Matala ranta sopii hyvin lapsiperheille.

Hotellissa on suppea aamiaistarjoilu. Maksuton pingis. Biljardi lisämaksusta. Leikkipaikka. Vastaanotto avoinna aamusta iltaan.

Tigakin keskustaan on noin 2 kilometriä. Täältä löytyy mukava tarjonta muutamia ravintoloita, tavernoja ja baareja. Kosin kaupunkiin pääsee helposti paikallisbussilla Tigakista.

Ateriat

  • Kahden hengen huone: Aamiainen.
  • Huoneistot: Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Hotellit Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Astir Odysseus on viihtyisä luksushotelli, jolla on oma pikkukiviranta aurinkotuoleineen. Rannalla loikoilun lisäksi voit nauttia lomasta allasalueella tai porealtaassa rentoutuen. Hotellilla on mukavia aktiviteetteja, kuten rantalentopallo, biljardi ja tennis sekä spa-osasto, jossa on tarjolla erilaisia kauneushoitoja.

Tropical Sol

Hotelli Tropical Sol vehreä hotellialue sijaitsee parhaalla paikalla viihtyisässä Tigakissa Kosilla. Täällä vietät lomaa rannan läheisyydessä ja pääset pulahtamaan helposti altaaseen tai virkistävään mereen. Iltaisin voit kävellä Tigakin keskustaan, josta löytyy muutamia ravintoloita ja tavernoja.

Pelopas

Apollo Mondo Local -hotelli Pelopas sijaitsee hyvällä paikalla Tigakissa Kosilla. Täällä on hiljattain remontoituja, moderneja huoneita ja monipuolisesti palveluita sekä paikallinen tunnelma. Nauti auringosta allasalueella tai läheisellä rannalla. Iltaisin Tigakin keskustaan pääsee kävellen ja täältä löytyy hyviä tavernoja. Apollo Mondo Local- hotelleissamme on tyytyväisiä asiakkaita, hyvät palvelut sekä paikallinen vivahde.

Sentido Pearl Beach Kos

Sentido Pearl Beach on elegantti hotelli Kosilla, joka sijaitsee kilometrien pituisella hiekkarannalla Marmari Beachilla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat aikuiset ja tunnelma on rauhallinen. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla kahden hengen huoneen jaetulla altaalla.