Irina Beach

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Mikäli etsit rantahotellia Tigakista, Irina Beach on loistava vaihtoehto. Hotellista on näkymät merelle, Turkin mantereelle sekä Kalymnoksen ja Pserimoksen saarille. Allasalue sijaitsee myös lähellä merta ja ranta soveltuu hyvin lapsiperheille. Hotellissa on pieni kauppa ja paikallisbussilla pääset helposti Kosin kaupunkiin.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 68 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Irina Beach sijaitsee Tigakissa ja täältä on kauniit näkymät merelle. Allasalueella lisäksi lastenallas ja allasbaari, joka tarjoilee virvoitusjuomia. Ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä ja täältä löytyy maksuttomia aurinkovarjoja. Matala ranta sopii hyvin lapsiperheille.

Hotellissa on suppea aamiaistarjoilu. Mikäli haluat laittaa pientä purtavaa itse, hotellialueella on pieni ruokakauppa, joka on avoinna joka päivä aamusta iltaan. Maksuton pingis. Biljardi lisämaksusta. Leikkipaikka. Vastaanotto avoinna aamusta iltaan.

Tigakin keskustaan on noin 2 kilometriä. Täältä löytyy mukava tarjonta muutamia ravintoloita, tavernoja ja baareja. Kosin kaupunkiin pääsee helposti paikallisbussilla Tigakista.

Ateriat

Kahden hengen huone: aamiainen. Huoneistot: ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.