Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen normaalista vuoteesta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Wifi. Jääkaappi ja vedenkeitin. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja olohuone. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.