Alimounda Mare

  • Hieno allasalue
  • Keskellä rantaa
  • Sopii koko perheelle
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Alimounda Mare on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee keskellä rantaa, kävelymatkan päässä Karpathoksen kaupungista. Allasalueelta on merinäköala, ja altaalla viihtyvät niin isot kuin pienetkin lomailijat. Hyvät palvelut, kylpylä ja kuntosali. Istahda parvekkeelle ja nauti aamukahvisi auringon noustessa kahden hengen huoneessa merinäköalalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 4-6 hengelle, joista 2 lasta. Juniorsviittejä 2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita suoralla merinäköalalla 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erittäin ystävällinen henkilökunta. Ranta- ja uima-allasalueet loistavat. Tosin mereen pääsy oli...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1226 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alimounda Maressa on iso ja viihtyisä allasalue, jonka uima-altaassa on erillinen osio lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhkeet. Allasbaari, josta saa juomia ja pieniä ruoka-annoksia. Maksuton kuntokeskus. Pieni spa, jossa on poreallas sekä erilaisia hoitoja ja hierontoja lisämaksusta.

Buffet-ravintola (pitkät housut miehille illallisella). Snackbaari avoinna lounasaikaan ja hetken iltapäivällä. Maksutonta tennistä noin 200 metrin päässä hotellilta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Internetnurkkaus lisämaksusta. Minimarketti. Viihdeohjelmaa ja musiikkia useita kertoja viikossa. Rannalla on maksuttomat aurinkotuolit hotellin vieraille. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Saatavilla on myös täysihoito ruokajuomalla.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa