Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke ja näkymä vuoristoon. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet sekä ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia jateetä. Espresso-keitin. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1-2 lasta.

Juniorsviitti sivurakennuksessa.

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi ja rajoitettu merinäköala. Juniorsviitit sijaitsevat hotellin sivurakennuksessa. Kaikki hotellin palvelut ovat päärakennuksessa, noin 150 metrin päässä. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta nojatuolista. Lisävuoteen kanssa huone voi tuntua ahtaalta. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet sekä ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, teetä ja kahvia. Espresso-keitin. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Avoin pohjaratkaisu, ainoastaan wc:seen on ovi. Siivous 7 krt/viikko.

Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita. Lisävuode nojatuolista. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke. Osassa merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, suora merinäköala

Moderneja kahden hengen huoneita. Lisävuode nojatuolista. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Isoja perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta väliovellisesta kahden hengen huoneesta. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 56 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle, joista 2 lasta