Juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä, joissa on pieni istuinryhmä. Lisävuode nojatuolista. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi, espressokone ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke, vuoristonäkymä. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1-2 lasta.

Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita. Lisävuode nojatuolista. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke. Osassa merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, suora merinäköala

Moderneja kahden hengen huoneita. Lisävuode nojatuolista. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Isoja perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta väliovellisesta kahden hengen huoneesta. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 56 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle, joista 2 lasta

Sviitti

Moderneja sviittejä avoimella pohjaratkaisulla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Kaksi tv:tä satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kaksi kylpyhuonetta, joissa amme ja wc. Hiustenkuivain. Kaksi parveketta, joista vähintään toisessa on merinäköala. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.