Kokemuksia Alimounda Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 204 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Allasalue, merinäköala, siisteys, henkilökunnan ystävällisyys.
-
Kokki yski suoraan käteen valmistaessaan ruokia, kokit riitelivät asiakkaiden edessä, siivoojat eivät koputtaneet vaan tulivat ilmoittamatta sisään (olin kerran juuri vaihtamassa vaatteita), hotellilla oli paljon matkustajia jotka yskivät ja nyt olemmekin koronassa

Vahvistettu asiakas: 2023-10-11


9 10:stä

+
Rauhallinen asiakaskunta ja ilmapiiri: ei ollut juhlivia ja äänekkäitä hotellivieraita. Henkilökunta ystävällistä ja palveluhenkistä. Siisti yleisilme koko hotellissa. Koko perheelle aamupala oli mieleinen, erityisesti pilkotut ja mehukkaat tuoreet hedelmät. Isohko oma ranta ja ilmaiset rantatuolit olivat kivat.
-
Aamupalalla yksi tarjoilija ei ehtinyt tarjoilla halukkaille kahvia ja teetä, niinpä paikalle ilmestyi kahvikone. Se oli huippuhyvä idea, kunnes kone hajosi. Tuntuu käsittämättömältä että noin iso hotelli nojaa aamiaistarjoilussa yhteen kahvikoneeseen. Useampi kahvikone käyttöön joista jokainen voi hakea itse halutessaan haluamansa juoman! Huoneen vessanpöntössä alkoi haista uloste, vaikka vessa vedettiin. Paikalle ilmestynyt huoltomies oli kiukkuinen ja tyly. Hän oli ainoa ihminen koko hotellissa jonka käytös ei ollut asiallista.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-04


10 10:stä

+
Hotelli oli siisti ja rauhallinen. Hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Saimme huoneeksi junior sviitin, vaikka varasimme tavallisen. Allasalue mitä upein, altaassa kelpasi ihailla vuoristomaisemaa ja Karpathoksen kaupunkia. Aamupala runsas ja monipuolinen, myös kreikkalasia herkkuja. Hotellin sijainti hyvä, kävelymatka kaupungille ja Super Market lähellä. Jos joskus palaamme Karpathokselle, ehdottomasti tulemme tähän hotelliin! Ylitti odotukset.
-
Aamupalalla kahvitarjoilu ei aina toteutunut. Oli päiviä, kun meille ei tultu tarjoamaan kahvia. Tällöin toki asiakkaitakin oli paljon aamupalalla. Minua ei haittaisi ottaa kahvia termostaatista itse.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-13


5 10:stä

+
Parasta sijainti ja uima-allas alue, huoneissa ei kauheesti kehumista. Kaipaisi hieman päivitystä 5 tähden hotelliksi..
-
Valitsimme hotellin nimen omaan apollon suositusten perusteella mutta meille se oli suuri pettymys. Ensimmäisenä iltana meidät oli siirretty hotellin lisärakennukseen joka sijaitsi vähän matkan päässä itse hotellista vaikka olimme vartavasten varanneet kahden hengen huoneen HOTELLISTA. Huoneet olivat ilmeiseti loppu, seuraavana päivänä onneksi apollon avustuksella saimme huoneen hotellista vaikka huonen ei ollutkaan sama mistä maksoimme. Hotellin vastaanotto oli töykeä, eikä siitä saanut kunnollista asiakaspalvelua. Muutamat työntekijät hotellilla olivat mukavia mutta suurin osa ei. Niinsanotusta kuntosalista puuttui painot kokonaan. Aamupala ihan ok mutta ei 5 tähden arvoinen ja se oli hyvin kaaoottinen kokemus joka aamu. Veikkaan että 5 tähteä on tullut lähinnä hotellin koon vuoksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-06


8 10:stä

+
Aurinkotuolit hyvät ja niitä oli paljon. Kiva huone. Jääkaappi plussaa ja oma minimarket.
-
Henkilökunnalla paljon opittavaa, eivät yhtään palvelualttiita tai erityisen ystävällisiä, vaan kylmäkiskoisia. Esim aamupalalla eivät tarjoilleet kahvia mutta eivät tykännyt jos itse sitä haki, eivät tervehtineet (missään hotellilla), eivät siivonneet pöytiä.. Sanottiin että ei saa varata aurinkotuoleja mutta kuitenkaan varauspyyhkeitä ei poistettu. Salilla ei yhtään painoja, vain aerobisiä laitteita. Kallis hamam/jacuzzi. Ei hotellin syy mutta 99% ei käynyt suihkussa ennen allasta joten vesi oli etovaa, voisi kyllä opastaa paremmin. Todella huono suihku ja amme jota ei saanut käyttää... Suihku olisi ollut käytännöllisempi. Hissi todella hidas ja usein pois käytöstä. Useat asiat olisivat helposti parannettavissa jolloin olisi oikeasti 5 tähden hotelli.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-23


7 10:stä

+
Siisteys, hyvät näkymät parvekkeelta, toimiva ilmastointi.
-
Ranta kivikkoinen, suuria lohkareita joka puolella.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-09


9 10:stä

+
Sänky
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-02


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-12


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-12


10 10:stä

+
Rentous, jokainen sai olla Asiakas omalla tavallaan.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alimounda Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

1322 arvostelua
Erinomainen
 
842
Erittäin hyvä
 
307
Hyvä
 
116
Ei kovin hyvä
 
38
Huono
 
19

Viimeisimmät 5 arviota

11.9.2023

Kirjoittanut mjsalonen

5 tähteä?

Ensimmäisinä päivinä oli ongelmia hotellihuoneen kanssa he olivat siirtäneet meidät lisärakennukseen joka oli kauempana kuin itse hotelli. Loppujen lopuksi pääsimme hotelliin mutta huone ei kuitenkaan ollut sama mistä olimme maksaneet. Aamupalalla vallitsi usein kaaos, kupit olivat loppuneet joutui itse kattamaan pöydän ja kahvia joutui pyytämään moneen kertaan. Salilta puuttui kokonaan painot. Uima-allas alue oli kiva! Merenranta myös vaikka uimaan oli vaikea päästä isojen kivien takia. Asiakaspalvelussa ei ole kehumista, varsinkaan vastaanotossa. Perus silmiin katsominen ja hymyileminen unohtunut kokonaan. Sijainti hotellilla oli hyvä. En luokittelisi hotellia 5 tähden hotelliksi.

 
18.6.2022

Kirjoittanut mariavaan

Ei vastannut odotuksia

Hotelli mainostettu 5 tähden paikaksi. Varmaan joskus ollutkin. Nyt luokitus kyllä 3,5-4 tähteä maks. Kallis allasbaari, kulahtanut allas-alue. Pientä pintaremppaa kaipaisi. Aurinkotuoleja altaalla aivan liian vähän. Tuolit varataan pyyhkeillä jo kukonlaulun aikaan. Kukaan ei henkilökunnasta puuttunut siihen. Huone oli hieno, iso parveke vuoristonäkymällä. Meillä oli juniorsviitti. Aamupalasta iso miinus. Paljon epäterveellistä ruokaa ja valmisruokaa. Oliivit oli purkista jne. Kahvi pahinta mitä ikinä olen juonut missään hotellissa. Palvelu hidasta ja ”kahvia” sai odotella usein pitkäänkin. Monet ruoat myös loppu usein eikä täyttöä tullut pyytämättä. Ihan ok kokonaisuus, mutta ei vastaa sitä mitä hotellista kerrottu, eikä todellakaan 5 tähden hotelli.

 
20.11.2016

Kirjoittanut SiniE17

3-4 stars, gym didn't meet expetations

Hotelli hyvällä paikalla, siisti ja tarjoilijat ystävällisiä. Saaren rannat etenkin kaupungin ulkopuolella todella upeita ja vesi kirkasta! Muutama miinus, joita ei tämän tasoisessa hotellissa pitäisi olla: - Iso miinus oli kuntosali, mikä ei vastannut kuvaa ollenkaan ja useat laitteet olivat rikki olleet ilmeisesti jo pidemmän ajan. -Huoneessamme parvekkeen ovi ei lukkiutunut koko loman aikana, vaikka siitä respaan huomautin 4 kertaa eikä kukaan asialle tehnyt mitään. Suosittelen skootteria tai mönkijää, koska saarella on paljon kauniita paikkoja ja rantoja, jotka on pakko nähdä! Ei kannata jumittua kaupunkiin. Autolla näihin voi olla vaikea ajaa, mutta pääsee kyllä perille. Koko saarella vaan 2 bensa-asemaa mikä tulee huomioida. Karpathoksen kaupungissa paljon ravintoloita, joten ei tarvetta all inclusive -paketille. Monesta ravintolasta saa kreikkalaisia tapaksia, joita kannattaa kokeilla. Kävelymatka hotellilta keskustaan.

 
19.7.2016

Kirjoittanut Harri H Espoo, Suomi

Hieno hotelli. Erinomainen palvelu

Hieno hotelli. Iso uima-allasalue sekä oma ranta-alue. Runsaasti aurinkotuoleja. Aamulla allasvahti pitää huolen, että tuoleja ei varata ja sitten kadota retkille. 30 minuutin jälkeen tuolit vapautetaan. Lounasaikaan voi jättää pyyhkeet varauksen merkiksi. Hyvä ja monipuolinen aamupala. Poolbarista saa joutavia ja snackeja. Vieressä rannassa Sea Side Café, joka hyvä lounaspaikka. Hotellin kosmetologi/hierontapalveluita kannattaa kokeilla.

 
21.10.2023

Kirjoittanut skanglow Brande, Tanska

Kold kaffe/the og dårlig nattesøvn

Kold kaffe og the vand om morgenen, bankende lyde fra vandsystemet om natten de sidste 3 nætter vi var her i efterårsferien., tingene blev påtalt uden det blev lavet. Det er svært at være positiv når man har sovet dårligt i 3 nætter. Derfor 2 stjerner