Kokemuksia Alimounda Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 358 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Allasalue oli mukava ja aurinkotuoleja oli riittävästi. Rantaan kulku oli helppo ja vessat lähettyvillä. Hotelli oli melko uusi ja siisti.
-
Hotelli oli luokiteltu viiden tähden hotelliksi. Sitä se ei todellakaan ollut. Aamiainen oli suuri pettymys. Lämpimät ruoat olivat haaleita joka aamu. Aamiaisvalikoima oli joka aamu sama ilman vaihtelua. Henkilökunta oli erittäin ammattitaidotonta ja osittain erittäin rajoittunut englannin kielen taito. Kahvi tarjoiltiin pöytiin, mutta useasti sitä joutui odottamaan pitkään. Lounas aikaan ruokailu oli erittäin hidasta, ruoan saamisessa kesti todella kauan ja ruokavaihtoehdot olivat melko suppeita. Viikon aikana yksi hissi meni rikki eikä sitä korjattu koko viikkona. Lisäksi yksi hissi jumitti välillä pahasti. Kun ilmoitin siitä henkilökunnalle vastaus oli, että ne nyt vain ovat vähän huonoja hissejä. Korkeintaan kolmen tähden hotelli.

Vahvistettu asiakas: 2022-10-09


9 10:stä

+
Huoneet siistejä, pyyhkeet vaihdettiin päivittäin, mikä oli hyvä asia.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-09


8 10:stä

+
Merinäköala josta maksoimme lisänä. ( jota emme kuitenkaan aluksi saaneet! Vaan jouduimme reklamoimaan asiasta vastaanotto vastaavalle!)
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-09


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-09


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-02


8 10:stä

+
Allasalue ja näkymät merelle
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-02


10 10:stä

+
Ihana merinäköala. Sänky oli todella hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-02


7 10:stä

+
Allasalue
-
Lupaukset eivät kohdanneet. Olin maksanut merinäköalasta ja sain osittaisen. Aamupala oli ruuhkainen ja taso huono, palvelu myös kehnoa ja kahvia sai odottaa pitkään.

Vahvistettu asiakas: 2022-10-02


10 10:stä

+
Suuri sänky. Iso parveke.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-02


9 10:stä

+
Huone oli tilava, siisti ja ilmastointi toimi
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alimounda Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

1278 arvostelua
Erinomainen
 
820
Erittäin hyvä
 
298
Hyvä
 
112
Ei kovin hyvä
 
32
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

18.6.2022

Kirjoittanut mariavaan

Ei vastannut odotuksia

Hotelli mainostettu 5 tähden paikaksi. Varmaan joskus ollutkin. Nyt luokitus kyllä 3,5-4 tähteä maks. Kallis allasbaari, kulahtanut allas-alue. Pientä pintaremppaa kaipaisi. Aurinkotuoleja altaalla aivan liian vähän. Tuolit varataan pyyhkeillä jo kukonlaulun aikaan. Kukaan ei henkilökunnasta puuttunut siihen. Huone oli hieno, iso parveke vuoristonäkymällä. Meillä oli juniorsviitti. Aamupalasta iso miinus. Paljon epäterveellistä ruokaa ja valmisruokaa. Oliivit oli purkista jne. Kahvi pahinta mitä ikinä olen juonut missään hotellissa. Palvelu hidasta ja ”kahvia” sai odotella usein pitkäänkin. Monet ruoat myös loppu usein eikä täyttöä tullut pyytämättä. Ihan ok kokonaisuus, mutta ei vastaa sitä mitä hotellista kerrottu, eikä todellakaan 5 tähden hotelli.

 
20.11.2016

Kirjoittanut SiniE17

3-4 stars, gym didn't meet expetations

Hotelli hyvällä paikalla, siisti ja tarjoilijat ystävällisiä. Saaren rannat etenkin kaupungin ulkopuolella todella upeita ja vesi kirkasta! Muutama miinus, joita ei tämän tasoisessa hotellissa pitäisi olla: - Iso miinus oli kuntosali, mikä ei vastannut kuvaa ollenkaan ja useat laitteet olivat rikki olleet ilmeisesti jo pidemmän ajan. -Huoneessamme parvekkeen ovi ei lukkiutunut koko loman aikana, vaikka siitä respaan huomautin 4 kertaa eikä kukaan asialle tehnyt mitään. Suosittelen skootteria tai mönkijää, koska saarella on paljon kauniita paikkoja ja rantoja, jotka on pakko nähdä! Ei kannata jumittua kaupunkiin. Autolla näihin voi olla vaikea ajaa, mutta pääsee kyllä perille. Koko saarella vaan 2 bensa-asemaa mikä tulee huomioida. Karpathoksen kaupungissa paljon ravintoloita, joten ei tarvetta all inclusive -paketille. Monesta ravintolasta saa kreikkalaisia tapaksia, joita kannattaa kokeilla. Kävelymatka hotellilta keskustaan.

 
19.7.2016

Kirjoittanut 564harrih Espoo, Suomi

Hieno hotelli. Erinomainen palvelu

Hieno hotelli. Iso uima-allasalue sekä oma ranta-alue. Runsaasti aurinkotuoleja. Aamulla allasvahti pitää huolen, että tuoleja ei varata ja sitten kadota retkille. 30 minuutin jälkeen tuolit vapautetaan. Lounasaikaan voi jättää pyyhkeet varauksen merkiksi. Hyvä ja monipuolinen aamupala. Poolbarista saa joutavia ja snackeja. Vieressä rannassa Sea Side Café, joka hyvä lounaspaikka. Hotellin kosmetologi/hierontapalveluita kannattaa kokeilla.

 
26.10.2022

Kirjoittanut George S Ateena, Kreikka

Great summer escape

I stayed at the Alimounda Mare hotel on the occasion of my short holidays in Karpathos. From the welcome to the departure, I can not commend enough the reception, housekeeping, restaurant staff. The view from my clean and comfortable room was awesome. I highly recommend you this hotel if you look for true luxury and great service.

 
8.10.2022

Kirjoittanut EDanezis Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Wonderful experience!

Stayed at Alimounda Mare for 8 days. Wonderful experience from start to finish! The hotel is located very close to the city centre (only 10 min on foot). Great service and all the staff was extremely pleasant and helpful, particularly Popi - she is responsible for reception and reservations. Would definitely recommend it!