Kokemuksia Pure Salt Garonda -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Pure Salt Garonda -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

887 arvostelua
Erinomainen
 
529
Erittäin hyvä
 
246
Hyvä
 
66
Ei kovin hyvä
 
29
Huono
 
17

Viimeisimmät 5 arviota

23.10.2013

Kirjoittanut Tamar121 Plymouth

Loistava hotelli ja paikka

Tämä on loistava hotelli aivan rantaa vastapäätä. Hotelli on tahrattoman puhdas ja henkilökunt aon mukavaa ja vastaanottavaa. Varasimme huoneen merinäköalalla emmekä joutuneet pettymään - huone oli ihastuttava ja se avautui rannalle ja siellä oli kiva parveke. Allasalue on pieni, muttei siellä ollut ikinä tungosta. Allas kuitenkin oli todella kylmä eikä kukaan uinut siinä koko viikon aikana. Meri kuitenkin oli lämmin! Ravintolan ruoka oli buffet tyylistä ja siellä oli hyvä valikoima niin päivällisellä kuin illallisellakin. Olen kuitenkin hieman pettynyt Italialaiseen iltaan, joka olisi voinut olla paljon parempi, eikä vain pastaa ja pizzaa! Hotelli on suunnattu saksalaisille turisteille kuten sitä ympäröivä aluekkin, joten välillä olo oli kuin olisin Saksassa Espanjan sijaan sillä kaikki kyltit ym olivat saksaksi. Kuitenkin hotelli on erittäin nautinnollinen ja fantastinen, ja palaamme luultavasti ensi vuonna.

 
20.5.2024

Kirjoittanut Guillermo M

Hemos repetido y no nos ha defraudado!

Hemos vuelto al hotel para disfrutar de un bono porque el año pasado nos gustó mucho. No nos ha defraudado, el servicio y calidad es la misma. Estamos muy contentos, sobre todo con Silvana, que nos trata con mucho cariño. Mi mujer está encantada.

 
20.5.2024

Kirjoittanut KristinaP1142

Kein 4-Sterne-Hotel

Leider kein 4 Sterne-Hotel: - schlechtes Essen, kein Buffet vorhanden (Halbpension lohnt sich somit nicht) - kaltes und teilweise arrogantes Personal - Zimmerservice ist mässig - die Liegen am Pool sind auch nicht zu empfehlen - das Hotel müsste mal renoviert werden (undichte Balkontüre) Wir kommen bestimmt nicht mehr wieder!

 
17.5.2024

Kirjoittanut psacal s

Perfekte Urlaub

Ich habe einen tollen Urlaub im Hotel verbracht. Die Einrichtungen sind gepflegt und modern, das Essen ist in jeder Hinsicht sehr gut und die Abendessengerichte sind aufwändig. Die Lage ist ideal, um den Strand zu genießen und das Personal ist sehr freundlich und nett, immer mit einem Lächeln.

 
11.5.2024

Kirjoittanut Vivianapl78 Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Estupendo servicio

Estuvimos pasando el día por el cumpleaños de una amiga y quería agradecer el servicio por parte del staff. Sobre todo, me gustaría destacar a una mujer a la que estuvimos viendo todo el día de aquí para allá, pintando, arreglando cosas y ayudando a todo el que se lo pedía, con una sonrisa. Da gusto ver a mujeres que se atreven en ese sector y hacen tan buen trabajo. Mis felicitaciones!!