Kaksio

Kaksioita parvekkeella. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Baaritiski, jossa ruokailutilaa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 2 krt/viikko. Huoneistot remontoitu 2012.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-3 hengelle.

Kaksio ylimmissä kerroksissa

Kaksioita ylimmissä kerroksissa parvekkeella ja merinäköalalla. Huoneistot sijaitsevat 7-9. kerroksissa. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja keittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Baaritiski, jossa ruokailutilaa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 2 krt/viikko. Huoneistot remontoitu 2012.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita parvekkeella ja merinäköalalla. Huoneistot sijaitsevat 4-5. tai 6. kerroksessa. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Makuston wifi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila, jossa tuolit ja seinään kiinnitetty pöytä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 2 krt/viikko. Huoneistot remontoitu 2017.

Huonekoko: Noin 24 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.