Kokemuksia Servatur Alameda de Jandía -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,1 10:stä Perustuu 76 arvioon
Kokonaisuus
 
7,1 / 10
Puhtaus
 
6,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Palvelu
 
7,7 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-25


6 10:stä

+
Iso parveke kulmahuoneistossa, remontoitu kylpyhuone
-
Meteli Cosmoksen baarista aamu 7 asti etenkin viikonloppuisin.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-18


8 10:stä

+
Suuri huoneisto ja tilava aurinkoparveke, siisteys, hyvällä paikalla
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-12


9 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-12


7 10:stä

+
Sijainti ehdottomasti parasta, lähellä rantaa ja palveluja. Hyvä, monipuolinen aamiainen. Ystävällinen asiakaspalvelu. WC/kylpyhuoneen viemäri ei vetänyt, vettä tulvi eteiseen saakka. Viemäri avattiin heti ja saimme lisäpyyhkeitä. Hotellissa näkyi ajan patina, mutta se ei haittaa -ainakaan meitä- emme etsi modernia hotellielämää, historia saa näkyä. Tärkeämpää on että tilat ovat puhtaat ja siistit.
-
Liikenteen äänet eivät häirinneet, mutta ostoskeskuksen sisällä olevasta yökerhosta kuului klo. 5 asti musiikin ja ihmisten meteli. Yöllä sai nukuttua heikosti, vaikka käytössä oli korvatulpat. Astioiden puhtaus, rikkinäiset astiat ->asiakkaiden välinen vaihtosiivous, astioiden tarkistus ja hyvällä pesuaineella pesu Lisävuode Hotellihuoneen varaus oli tehty kolmelle henkilölle. Kolmannen henkilön liinavaatteita ei ollut huoneessa. Päiväpeittoa ei ollut. Vuoteen patja oli keskeltä painunut kuopaksi. Parvekkeella ei ollut kolmatta aurinkotuolia

Vahvistettu asiakas: 2024-01-15


8 10:stä

+
Parveke, sijainti,8.kerros
-
Ei ilmastointia Kylpyhuone,wc pimeä,tunkkainen

Vahvistettu asiakas: 2023-11-06


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Servatur Alameda de Jandía -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3/5 Nukkuminen
  • 3/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3/5 Siisteys

38% matkustajista suositttelee

322 arvostelua
Erinomainen
 
50
Erittäin hyvä
 
75
Hyvä
 
75
Ei kovin hyvä
 
33
Huono
 
89

Viimeisimmät 5 arviota

4.7.2019

Kirjoittanut Tuulak0808 Helsinki, Suomi

Hulppea merimaisema

Remonteerattu huone, hulppea merimaisema. Sokkeloinen hotelli, useisiin huoneisiin kulku kahdella hissillä. Auringonottotilaa riittävästi, uima-altaan vesi viileää. Rauhallinen hotelli ellei parvekeremonttia olisi ollut.

 
13.4.2019

Kirjoittanut Maija L Siilinjärvi, Suomi

Jandian hotelli Alameda de Jandia

Olimme mieeni kanssa 2 viikkoa maaliskuussa -19 Fuerteventuran Jandiassa. Aurinko paistoi joka päivä, lämpötila oli +20-24. Merivesi oli 18 asteista. Meressä tarkeni hyvin uida. Tuulinen sää vaati korkean suojakertoimen, kuumuutta ei huomannut. Hotelli oli ihan kelvollinen huoneistohotelli, tilavassa kaksiossa oli keittiö astioineen, veitsen, lastan ja tiskiharjan yms. hankin itse. Parveke oli tilava ja siitä oli merinäköala. Kylpyhuone oli yllättävän tilava ja suihku hyvä. Siivous oli joka toinen päivä. Huone oli 7.kerroksessa ja sinne kuljettiin kahdella eri hissillä, mikä oli vähän hankalaa. Jandiassa ei ollut paljon suomalaisia, se oli saksalaisten valloittama. Eläintarha Oasis Park oli hieno kokemus, sinne oli ilmainen kuljetus ihan hotellin vierestä. Kokonaisuutena loma oli hyvä ja onnistunut!

 
17.6.2024

Kirjoittanut Rosa D

Lamentable

Jamás y nunca volveré a este lugar. Para empezar es imposible aparcar en la calle ya que están en obras. Cuando entramos en recepción a las 14h la habitación no estaba preparada, minutos más tardes, nos ofrecen otra habitación. El apartamento lo que se dice limpio no es, piso sucio, pelos por todos lados, almohadas con agujeros, sábanas igual,además que el mobiliario da hasta pena. Imposible dormir, los de al lado daban estampidos cada vez q salían o entraban, gente chillando, una discoteca justo delante y lo peor de todo que sobre las 3:53 viene un camión a llevarse la ropa a lavandería dando pitazos. Y para terminar la experiencia ha sido nefasta.

 
24.5.2024

Kirjoittanut 740matteos Scorrano, Italia

Speculazione edilizia

Due stelle solo il buon rapporto qualità prezzo e la gentilezza della reception. Per il resto stanza sporca brutta in un super residence di 9 piani. Anche la posizione non è delle migliori. 20€ a notte a testa nel mese di maggio e’ stato tuttavia un buon prezzo. Buona la zona piscina

 
25.3.2024

Kirjoittanut Alba R

Tranquilidad

La ubicación era genial, a poca distancia de la playa y de tiendas y restaurantes. Morro Jable tiene una gran selección de restaurantes, un montón de tiendas y una gran playa. El complejo era bastante tranquilo y limpio. El personal fue muy agradable. El apartamento era más antiguo, pero lo sabíamos con antelación y para el precio que pagamos no se puede pedir más.