Servatur Alameda de Jandía

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Servatur Alameda de Jandía sijaitsee leveän ja pitkän hiekkarannan yläpuolella Morro Jablen lähettyvillä. Täällä majoitut tilavissa huoneistoissa ja voit nauttia valmistamaasi aamiaista tai illallista parvekkeella. Voit myös varata puolihoidon ja vain rentoutua nauttien lomastasi. Hotellissa on allasalue lämmitetyllä altaalla.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle/2-3 hengelle. Superior-kaksioita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita ylimmissä kerroksissa 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Iso parveke kulmahuoneistossa, remontoitu kylpyhuone
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 321 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 1,4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Servatur Alameda de Jandía sijaitsee Fuerteventuran etelärannikolla. Täältä löydät lähes 4 kilometrin itään/pohojiseen ulottuvan hiekkarannan, joka sopii mainiosti pitkiin aamulenkkeihin.

Hotellin allasalue sijaitsee 4. kerroksessa, ja alueella on lämmitetty allas sekä erillinen jacuzzi sekä aurinkotuolit ja -varjot. Osa isosta altaasta on 20cm syvä ja aitaamaton. Allas on lämmitetty talvisin 25-asteiseksi. Lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä.

Noutopöytäravintola, jossa voi nauttia aamiaista ja illallista. Pukukoodi, miehillä pitkät housut illallisella. Aulabaari.

Hotellissa on polkupyörähallli. Hierontaa lisämaksusta. Hotellin alapuolella sijaitsevalla rannalla on tarjolla erilaisia vesiurheilulajeja lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hiustenkuivaaja lainattavissa vastaanotosta panttia vastaan. Pesula lisämaksusta. Pysäköinti lisämaksusta. Musiikki ja läheiset äänet voidaan kokea häiristevänä. Vilkasliikenteinen tie ylitettävä rannalle mentäessä. Noin 1,4 kilometriä Morro Jablen keskustaan.

Ateriat

  • Ei aterioita

Lisämaksusta:

  • Aamiainen
  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 08.00-10.30 ja illallinen klo 18.00-21.00.

  • Puolihoitoon sisältyy joulun (25.12.) ja uuden vuoden illallinen

Hotellit Jandia

Esencia de Fuerteventura by Princess

Esencia de Fuerteventura by Princess sijaitsee kauniin ja pitkän Playa de Esquinzon hiekkarannan yläpuolella. Hotellista löytyy useita altaita, aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia sekä kattava All Inclusive -valikoima ja useita ravintoloita. Jos kaipaat lisärentoutusta, on hotellissa myös erillinen Wellness-alue.

R2 Buganvilla Hotel & Spa

R2 Buganvilla sijaitsee aivan Jandian pitkän ja ihastuttavan rannan yläpuolella. Hotellissa voit rentoutua sen kolmessa lämmitetyssä uima-altaassa, joista yksi on tarkoitettu perheen pienimmille ja yksi löytyy hotellin spasta. All Inclusive sisältyy hintaan, joten voit nauttia lomastasi huoletta. Hotellista on näkymät Morro Jablen kauniille majakalle ja itse Morro Jablen kalastajakylä sijaitsee noin 2 kilometrin päässä, jonne pääset kävelykatua pitkin.

FERGUS Cactus Garden

Jandian pitkän hiekkarannan yläpuolella kauniin majakan vieressä on viihtyisä perhehotelli FERGUS Cactus Garden. Täällä voit rentoutua allasalueella, tehdä pitkiä kävelyretkiä veden äärellä tai mennä Morro Jablelle nauttimaan hyvästä illallisesta. Vuokraa polkupyörä ja tutustu ympäristöön ja vietä rentouttava hetki hotellin kylpylässä. Puolihoito ja ateriajuomat maksutta!

Riu Palace Jandia

Riu Palace Jandia on hotelli, suoraan pitkällä hiekkarannalla ja ulottuu pienestä Morro Jablen kalastajakylästä useita kilometrejä itään. Hotelli tarjoaa viihtyisän allasalueen rentoutumiseen ja kauniin merinäköalan. Aamiainen ja illallinen sisältyvät hintaan, ja jos haluat tutustua paikalliseen keittiöön, Morro Jable on vain lyhyen kävelymatkan päässä.