Deluxe yksiö

Deluxe yksiöitä, joissa on parveke. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevy, Vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior yksiö

Superior yksiöitä, joissa on parveke. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevy, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Suuri yksiö

Suuria yksiöitä, joissa on parveke. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevy, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.