Occidental Puerto Banús

Puerto Banúsin sydämessä, kävelymatkan päässä tunnetusta satamasta ja ihanista rannoista, sijaitsee hotelli Occidental Puerto Banús. Täällä sinua odottavat vehreä allasalue ja useita eri ravintoloita. 20 kilometrin säteellä sijaitsee 22 golf-kenttää. Tervetuloa!


TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 764 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Occidental Puerto Banus on mukava hotelli Espanjan aurinkorannikolla. Hotellin lähellä on rantapromenadi, golf-kenttiä sekä useita nähtävyyksiä. Ihana allasalue, jossa on suuri uima-allas ja erillinen lastenallas sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allas-/snackbaari, josta on saatavilla yksinkertaisia annoksia paikallisella vivahteella.

Noutopöytäravintola, joka on avoinna aamiais- ja illallisaikaan. Á la carte-ravintola Arrozante, josta on saatavilla välimerellisiä riisiruokia kuten paellaa. La Dolce Vita on hotellin italialainen ravintola, joka tarjoaa makuelämyksiä Toscanasta. Aulabaari.

Maksuton wifi koko hotellin alueella. Marbellaan noin noin 7 kilometria ja Malagan lentokentälle 64 kilometria.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen noutopöydästä tai listalta)

Hyvä tietää

  • Kaupunkiliikennettä.

Hotellit Marbella & Puerto Banús

Vincci Seleccion Estrella del Mar

Tervetuloa tasokkaaseen Vincci Selection Estrella del Mariin, jossa on vivahdus itämaista tunnelmaa ja erinomainen sijainti kävelymatkan päässä Playa Elviriasta. Hotellilla on suosittu Beach Club, hyviä ravintoloita, kutsuva allasalue ja suuri puutarha, jossa rauhoittua.