Deluxe-huoneita

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Sleep-Like-A-Rock® -vuodevaatteet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Rock Spa® -kylpytuotteet. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 21-22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Sleep-Like-A-Rock® -vuodevaatteet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Rock Spa® -kylpytuotteet. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Sleep-Like-A-Rock® -vuodevaatteet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Rock Spa® -kylpytuotteet. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jossa on nojatuoli ja sohva. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Sleep-Like-A-Rock® -vuodevaatteet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Rock Spa® -kylpytuotteet. Avoin pohjaratkaisu, erillinen suihku lasiovella erotettuna ja erillinen wc. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 42-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.