Hard Rock Hotel Marbella

Hard Rock Hotel Marbella tarjoaa aitoa rock'n'roll-tunnelmaa ja sopii sinulle, joka etsit lomaa kaikilla mukavuuksilla. Hard Rock Hotel Marbella on kohtaamispaikka kaikenikäisille musiikin ystäville, ja hotellissa on myös ulkolava konsertteja varten. Lomailu täällä on hauska ja erilainen lomakokemus! Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Sviittejä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 712 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,6 km
Keskustaan: 8,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa on kaksi allasaluetta sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Bali-vuoteita pyynnöstä ja lisämakausta. Allaspyyhkeet.

Noutopöytäravintola Sessions Restaurantissa voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellissa on myös à la carte -ravintola, jossa on tarjolla aasialaisia ja välimerellisiä ruokia. Eden Pool Club -allas- ja snackbaarissa voit nauttia drinkkejä ja kevyempiä ruokia. Aulassa on baari GTM+1, joka tarjoilee kahvia ja erilaisia juomia ja cocktaileja alkuillasta puolenyön jälkeen asti.

Hotellin Rock Spa®:ssa voit hemmotella itseäsi hieronnalla, rentouttavilla kauneushoidoilla ja nautiskella uima-altaassa, saunassa ja höyrysaunassa – kaikki lisämaksusta. Hotellilla myös kuntosali ja hotellin joogaohjelma Rock Om®, jossa järjestetään erilaisia joogatunteja. Iltaisin hotellilla on DJ:n soittamaa musiikkia.

Hotellin Rock Shop® -kaupasta voit ostaa klassisella Hard Rock -logolla varustetut lippalakit, neuleet, aurinkolasit, kellot ja laukut. Musiikin ystävät arvostavat hotellin alkuperäistä The Sound of Your Stay® -musiikkikonseptia, jossa on räätälöityjä soittolistoja mielialoihin ja kellonaikoihin perustuen, joten voit aloittaa päiväsi miellyttävän musiikin säestämänä. Voit myös vuokrata huoneeseen Fender-kitaran kuulokkeineen, ja illalla nukahtaa mukavien Sleep-Like-A-Rock®-lakanoiden väliin.

Maksuton wifi koko hotellissa. Silitystarvikkeet saatavilla pyynnöstä vastaanotosta. Pysäköinti, latauspylväät myös sähköautoille. 1,4 kilometriä Playa Nueva Andalucían rannalle, 8,3 kilometriä Marbellan keskustaan ja noin 60 kilometriä Málagan lentokentälle.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen on tarjolla klo 08.00-11.00 ja illallinen klo 19.00-22.00.

Hotellit Marbella & Puerto Banús

Occidental Puerto Banús

Puerto Banúsin sydämessä, kävelymatkan päässä tunnetusta satamasta ja ihanista rannoista, sijaitsee hotelli Occidental Puerto Banús. Täällä sinua odottavat vehreä allasalue ja useita eri ravintoloita. 20 kilometrin säteellä sijaitsee 22 golf-kenttää. Tervetuloa!