List

List on viihtyisä hotelli rannan ja Sozopolin tunnelmallisen vanhemman osan läheisyydessä. Hotellilla on ulkoallas, sisäallas ja lastenallas, joka sopii leikkeihin. Kun haluat rentoutua, voit suunnata hotellin omaan spahan.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 205 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 70 m
Keskustaan: 450 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli List sijaitsee lähellä Sozopolin hiekkarantaa ja tunnelmallista vanhaa osaa, jossa voit käydä ravintoloissa, ostoksilla tai kävellä pitkin pieniä kujia. Monet alueen rakennukset on rakennettu puun ja kiven yhdistelmästä, joka antaa kaupungille persoonallisen ilmeen.

Aamiaispöytä tarjoillaan hotellin ravintolassa, ja mikäli varaat puolihoidon voit nauttia illallisen myös täällä. Pieni allasalue, jossa allas, lastenallas ja allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Vastaanotossa toinen baari.

Kuntosali ja sisäuima-allas. Biljardi ja pöytätennis lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu lisämaksusta. Autonvuokrausta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Biljardia ja pöytätennistä lisämaksusta. Hotellialueella korkeuseroja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.