List

  • Pidetty hotelli
  • Lähellä rantaa ja keskustaa
  • Vastarakennettuja superior-huoneita

Hotelli List sopii sinulle, jos majoitut mieluummin viihtyisässä keskikokoisessa hotellissa kuin suurissa hotellikomplekseissa. Sinun ei tarvitse valita rantaelämän ja shoppailun välillä, sillä hotelli sijaitsee lähellä molempia. Viihtyisällä allasalueella vietät rentoja hetkiä ja kuntosalilla voit pitää kunnostasi huolta lomallakin.

Bulgaria tulee takaisin vuonna 2022

Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme supistaneet kesän 2021 lomavalikoimaamme. Tästä syystä emme valitettavasti julkaise Bulgarian matkoja myyntiin tänä vuonna.
Toivomme, että löydät kuitenkin sopivan lomakohteen kesän lomavalikoimamme joukosta. 


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2–3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hotelli ja hotellialue siisti. Palvelut lähellä. Hyvä ruoka.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 200 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

List on viihtyisä keskitason hotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Rapotamo-ostoskatua Sozopolissa. Allasalueella on kaksi uima-allasta ja erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Sisäallas. Baari, joka sijaitsee altaan lähellä. Buffetravintola tarjoilee aamiaista ja illallista. Oleskelutilassa on tv.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Pieni leikkipaikka. Huonepalvelu päiväaikaan. Maksuton kuntosali. Hierontaa, jacuzzi, höyrysauna ja sauna lisämaksusta. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Hotellialueella on korkeuseroja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.