Kahden hengen huone

Vaihtelevan kokoisia kahden hengen huoneita. Suurempi parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta, vuodetuolista tai tavallisesta vuoteesta. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Maksuton ilmastointi osan aikaa päivästä. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista yksi lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta, kokoontaitettavasta nojatuolista tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa eri kokoisia parvekkeita. Yhden hengen vuode. Maksuton wifi. Ilmastointi tiettynä aikana päivästä. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.