Kahden hengen huone

Vaihtelevan kokoisia kahden hengen huoneita, joissa parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Suurempi parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta, vuodetuolista tai tavallisesta vuoteesta. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton ilmastointi osan aikaa päivästä. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 18-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista yksi lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta, kokoontaitettavasta nojatuolista tai tavallisesta vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 18-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa eri kokoisia parvekkeita. Yhden hengen vuode. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 18-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.