Abu Dhabi

  • Omatoimikohde
  • Ylellinen metropoli lukemattomilla ostosmahdollisuuksilla
  • Aurinkovarmaa lomailua ja yksi maailman parhaista kaupunkirannoista

Apollo-palvelu

Apollo-palvelun kohteissa Apollon skandinaaviset oppaat ovat apunasi paikan päällä kohteessa. Oppaat ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri puhelimitse, tekstiviestitse, sovelluksen kautta ja sähköpostitse. Sovelluksesta saat lisäksi käytännön tietoa kohteesta, autonvuokrauksesta, retkistä ja paljon muuta.

Matkusta Abu Dhabiin viettämään aurinkoista lomaa futuristisilla horisonteilla, kansainvälisellä keittiöllä ja laajoilla hiekkarannoilla. Abu Dhabi kuuluu Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin ja on maan pääkaupunki. Siellä yhdistyy moderni luksus, kulttuuri ja perinteet. Yas-saarella Abu Dhabin kaupungin laitamilla on useita teemapuistoja, vesipuistoja ja ruokaelämyksiä koottuna yhteen paikkaan, kun taas kaupungin keskusta on täynnä historiallisia kohteita ja arabikulttuuria.Lisätiedot Abu Dhabi

Aikaero

+2 tuntia

Ravintolat

Paljon ravintoloita. Keskihinta yksinkertaiselle illalliselle on noin 12 euroa per henkilö. Alkoholipitoisia juomia ei voi ostaa tavallisista kaupoista, vaan niitä tarjoillaan vain hotellien ravintoloissa ja baareissa. Pullo olutta (50cl) maksaa ravintolassa noin 8 euroa ja viinipullo noin 50 euroa.

Kuljetukset matkakohteessa

Dubain lentokentältä hotelleille kestää noin 1,5-2 tuntia liikenneteestä riippuen. Huomioithan, että Dubain lentokentällä on erittäin tiukat säännöt linja-autojen, minibussien ja autojen pysäköinnistä. Linja-autot eivät pääse terminaaliin ennen kuin kaikki vieraat ovat poistuneet matkatavara-alueelta. Tästä syystä odotusaika lentokentällä voi olla noin 30-60 minuuttia. Myös lentokentän liikenne voi vaikuttaa odotusaikaan.

Matka Abu Dhabin lentokentältä hotelleille kestää noin 30-60 minuuttia liikenteestä riippuen.

Uudenvuoden viikonloppuna (31.12.-1.1.) matka hotellille voi kestää jopa tunnin kauemmin erilaisten tapahtumien vuoksi. Kuljetuksissa ei ole yleensä mukana Apollon henkilökuntaa.

Rannat

Pitkiä valkoisia rantoja lähellä keskustaa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 24°c
helmi 25°c
maalis 28°c
huhti 32°c
touko 36°c
kesä 38°c
heinä 39°c
elo 40°c
syys 38°c
loka 35°c
marras 30°c
joulu 26°c
8,6 10:stä Abu Dhabi
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 104 arvioon

Tärkeä tieto koskien tulo -ja lähtöpäivää!

Sisäänkirjautuminen hotelliin kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan klo 15. Huomioithan, että myös mahdolliset ateriapaketit alkavat viimeistään sisäänkirjautumisesta. Paluupäivänä huoneenluovutus klo 12 mennessä. 

Kaikki matkakohteet Arabiemiraatit

Ajman

Tunnetko jo Ajmanin – Dubain tuntemattomampi naapuri ja Arabiemiraattien pienin emiraatti. Vaikka Dubain suurkaupunki on vain noin tunnin ajomatkan päässä, on tunnelma Ajmanissa täysin erilainen ja rauhallinen. Täällä nautit lomasta pitkien valkoisten hiekkarantojen äärellä ja asut viiden tähden spa-hotellissa, jossa on useita tasokkaita ravintoloita.

Ras Al Khaimah

Miksi lähteä lomalle Ras Al Khaimahiin: Upeita hiekkarantoja & auringonpaistetta Rentoa lomatunnelmaa huojuvien palmujen katveessa Edullisia ja laadukkaita hotelleita Jännittäviä retkiä, kuten maailman pisin zipline!

Dubai

Tervetuloa Arabian niemimaan vaikuttavimpaan metropoliin – kaupunkiin, joka täyttää kaikki lomatoiveet. Dubaissa voit viettää aamun golfkentällä, pulahtaa päiväuinnille 25-asteiseen mereen ja käydä illalla kokeilemassa taitojasi laskettelurinteessä. Dubai sopii monenlaisille matkailijoille, ja tekemistä riittää sekä lapsille että aikuisille. Loma Dubaissa on herkullisia aterioita, ihania rantoja ja loputtomasti nähtävää. Ja mikä parasta, lento kestää vain 6,5 tuntia.