Taxfree

Varaa taxfree tuotteet etukäteen

Tilaa taxfree tuotteesi rauhassa kotoa käsin meno- ja paluumatkalle. Tuotteet toimitetaan suoraan paikallesi lentokoneessa – helppoa ja vaivatonta!

Novair on Apollomatkojen oma lentoyhtiö, mutta työskentelemme myös muiden lentoyhtiöiden kanssa. Tutustu lisää yhteistyökumppaneidemme taxfree valikoimaan alla olevista linkeistä. 

Jos olet varannut matkasi meiltä ja lennät Novairilla, tulet saamaan taxfree-kuvaston kotiin lähetettynä kolme viikkoa ennen matkaa. Tuotteet voi tilata lentoyhtiön kotisivuilta. 

Aegean Airlines ja Finnair eivät tarjoa taxfree kuvastoja, vaan heidän valikoimansa löydät lentoyhtiöiden kotisivuilta. Huomioithan, että alkoholillisia tuotteita voi ostaa vain matkoilla EU:n ulkopuolelle.

Säästä jopa 70 %

Paljon uutuuksia

Helppoa ja vaivatonta

Katso kaikki lisäpalvelut »

 

Ennakkotilaa tuotteita – katso mitä lentoyhtiösi tarjoaa

 

Novair 

Novairin taxfree valikoima aukeaa 30 päivää ennen matkaa. Täältä voit tilata tuotteita viimeistään viittä arkipäivää ennen matkan alkua. Lennolla valikoima on suppeampi, joten tuotteet kannattaa tilata etukäteen.

Taxfree tuotteet
Finnair Taxfree tuotteet
Jet Time

Taxfree tuotteet


 

Lennoilla EU:n sisällä ei ole mahdollista ostaa alkoholia tai tupakkatuotteita, mutta useilta lentoyhtiöiltä voit tilata alkoholituotteita etukäteen. Apollomatkat ei vastaa lennolla ostetuista tai etukäteen tilatuista tuotteista. Sopimus on matkustajan ja lentoyhtiön välillä. Tarkista tuotteet ennen kun avaat pussin, ja mahdollisten virheiden sattuessa ota yhteyttä suoraan lentoyhtiöön.