Kokemuksia Sunsuri Phuket -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,3 10:stä Perustuu 3 arvioon
Kokonaisuus
 
7,3 / 10
Puhtaus
 
9,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
2,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
2,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,7 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,7 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Iso uima-allas, jossa pystyi uimaan matkaa aamuisin omassa rauhassa ennen hirmuhellettä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunsuri Phuket -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

1372 arvostelua
Erinomainen
 
903
Erittäin hyvä
 
328
Hyvä
 
84
Ei kovin hyvä
 
33
Huono
 
24

Viimeisimmät 5 arviota

26.5.2016

Kirjoittanut FinnnMmm Finland

Hieno hotelli, huiput altaat, paras aamupala

Olemme olleet kahtena kesänä tässä hotellissa (12 yötä heinäkuussa 2014 ja 18 yötä heinä-elokuussa 2015). Hotellissa taitaa olla Phuketin parhaat uima-altaat - yhteensä 4 kappaletta. Yksi altaista on "rauhoitettu", eli siellä ei esim. saisi puhua kännykkään ja keskustelun tulisi olla hiljaista jne. Lisäksi yhdestä altaasta löytyy 4 metrin hyppytorni ja vesiliukumäki. Altaat ovat monipuolisia, ja arkkitehtuurisesti miellyttävän näköisiä. Aika kuluu leppoisasti. Lepotuoleja on runsaasti, tilaa löytyy aina. Aamupala on monipuolisin, mitä olen missään ikinä saanut. Mikäli olet kulinaristi, ja mikäli sinulle (lämmin) ruoka maistuu heti herättyäsi, niin täällä olet taivaassa. Joka päivä oli monipuolisen salaatti- (miltä maistuisi Caesar salaatti?) ja hedelmäpöydän (ja leipä- ja kahvileipäpöydän, ja munakkaiden paistopisteen) lisäksi tarjolla päivittäin vaihtuvasti (!) (noin yhden viikon kierto) 4 erilaista lämminruokavaihtoehtoa. Ja todella, ruoka. Riisiä ja erilaisia curryjä, muita kastikkeita, nuudeleita ja nuudeliruokia. Masaman curry oli parasta ikänä. Ja lähes kolme viikkoa sain olla tällaisessa kulinaristisessa hemmottelussa, enkä kyllästynyt... Huone (meillä oli Grand Deluxe) oli hyvä, tilava. Sänky kaksi metriä leveä. Kylpyamme iso. Parvekkeelle mahtui hyvin päiväkahveille. Huonevarustukseen kuului suodatinkahvinkeitin ja päivittäin huoneeseen tuotava kahvijauhe (hyvää ja laadukasta, tummapaahtoista). Maitoa löytyi minibaarista, kuului hintaan. Mikäli suunnittelet matkaa Phuketiin, suosittelen hyvin lämpimästi tätä. Nai Harnin alue on säilyttänyt vuosien saatossa rauhallisuutensa moniin muihin Phuketin alueisiin verrattuna. Toki esim. shoppailupaikoille on matkaa, taksimatka tavarataloihin tai Patongiin kestää reilusta puolesta tunnista tuntiin. Mutta mikäli lomasi pääasiallinen sisältö on rentoutuminen ja rauha, ja hyvä ruoka, niin tämä on huippu hotelli. Sopii hyvin perheille (huomaa kuitenkin hotellin sijainti rinteessä ja portaat portaat portaat...) (meitä ei kyllä haitannut, oli mukava liikkuakin, ja "golfkärry" tarvittaessa kuljettaa), ja on viihtyisä pariskunnille.

 
12.5.2023

Kirjoittanut Miki B

Fist time at sunsuri

The hotel Was really nice. The staff there are all friendly and polite. Hotel are around 3 minute far from the beach so tou can walk but if you don’t want to walk they also have a shuttle bus for tou every hour from 09:30 to 17:30. Overall is highly recommend.

 
12.5.2023

Kirjoittanut Nammon P

My experience

I stayed here for 1 week. Everything in the hotel were so good and clean, especially service mind. The facilities of the hotel also were good and have a lot of activities. I enjoy spending time here and I will comeback!!!!. ( Homemade coconut ice cream was sooo gooddd we love it!!!!!!!)

 
5.4.2023

Kirjoittanut keio s San Francisco, Kalifornia

Great hotel

Nicely located near Naiharn beach. The rooms need some refreshing but spacious and comfortable with a great view, depends on what room you get. We had a few problem about the rooms ( loud partying neighbours etc.. ) but got solved quick. Kudos to the management. Very nice breakfast! We loved sitting outside and the most breakfast staff was great too. Nice swimming pools but closing at 7pm feels a bit early... Overall, it was very nice stay and can recommend it, if you wanna stay near Naiharn beach.

 
19.3.2023

Kirjoittanut Jongleurgirl Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Good location for Nai Harn beach

We first visited this hotel in January 2020 as a couple and on this return visit the guest demographic had changed and there were mostly families with young children. The good thing about our return visit was that the staff were just as great as on our first visit. Particular thanks to Dream, Wut and all the cart drivers who cheerfully drove us to and from our room. I was pleased that the breakfast buffet was just as good as we remembered. On the downside there was bad smells coming into the room from the plumbing and the balcony furniture was dirty and had cigarette burns. Probably the closure due to COVID has impacted on refurbishment projects. Overall we enjoyed our stay at Sunsuri.