Sunsuri Phuket

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Hotellilla Sunsuri Phuket on hieno allasalue usealla altaalla Nai Harnissa. Pääset Nai Harn Beachille joko kävelemällä tai hyppäämällä hotellin kuljetuksen kyytiin. Hemmottele itseäsi spa -hoidoilla lasten leikkiessä lastenkerhossa tai pelihuoneessa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe -huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe Plus -huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Allasbungalow 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Oma allas 800 euron/hlö satsauksella.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1409 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Sunsuri Phuket sijaitsee upealla paikalla, vehreässä ympäristössä noin 300 metrin päässä Nai Harnin rannalta. Allasalueella on yhteensä viisi allasta, joista yksi on jopa 4,5 metriä syvä. Yhdessä altaista on erillinen osio lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Allasbaarissa Surf tarjoillaan virkistäviä juomia ja pientä syötävää päivisin. Maksuton hotellibussi rannalle päivittäin. Hotellilla on oma beach club, jossa wc ja suihkut.

Hotellin pääravintolassa Sail on saatavilla aamiaista. Hotellilla on ravintola Sea Breeze, joka sijaitsee aivan Nai Harnin rannan yläpuolella. Loungebaarissa Sip voit nauttia illan tullen hyvistä juomista, snackseista ja lounaasta.

Hotellilla on hieno spa, missä on esimerkiksi jacuzzi. Erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kaksi kuntosalia, joista toisessa on vapaita painoja ja toisessa laitteita. Maksuton jooga, pöytätennis ja dart. Pyöriä vuokrattavissa (ensimmäiset kaksi tuntia maksutta, tämän jälkeen lisämaksusta). Hotellin oma lastenkerho 4 vuotta täyttäneille lapsille englanninkielisten ohjaajien vetämänä.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa.

Suuria korkeuseroja ja useita rappusia hotellialueella. Paikallisliikennettä. Nai Harnin keskustaan noin 500 metriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.
  • Uudenvuoden illallinen.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).
  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä) sisältäen ruokajuomat.
  • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä).
  • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä) sisältäen ruokajuomat .

Puoli -ja täysihoito sisältäen ruokajuomat pitää sisällään kaksi virvoitusjuomaa/vettä, kaksi lasia olutta tai viiniä per henkilö.

Kausikohtaista huomioitavaa

Huoneiden henkilömäärät talvella 2024/2025: Kahden hengen huone 1-3 hengelle Deluxe-huone 1-3 hengelle Deluxe Plus-huone 1-3 hengelle Pool-bungalow 1-3 hengelle