Allasbungalow

Tilavia bungaloweja omalla altaalla, joista on kaunis näkymä kohti Nai Harnia ja vuoria. Parivuode. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla ja elokuvavalikoimalla. Jääkaappi ja vedenkeitin, kahvinkeitin kapseleilla sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme sekä erillinen suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 110 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Deluxe -huone

Hienoja deluxe -huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi joka jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, vedenkeitin ja minibaari. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Deluxe Plus -huone

Tilavia ja hienoja deluxe plus -huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Tv. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, vedenkeitin ja minibaari. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Erillinen kylpyamme, suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi joka jakaa normaalin vuoteen. Minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Tilava parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Tilavia perhehuoneita kahdella makuuhuoneella, toinen huoneista parivuoteella ja toinen kahdella erillisellä vuoteella. Olohuone, jossa sohvaryhmä, tv sekä pöytä ja tuolit. Suuri jääkaappi ja kapselikeitin kahville. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 106 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.