Allasbungalow

Bungaloweja, joissa on oma allas ja näkymät vuoristoon sekä Nai Horn-järvelle. Terassilla on pöytä, tuoleja ja aurinkotuoleja. Allas on noin 24 neliötä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Neljäs henkilö majoittuu kokoontaitettavassa vuoteessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 110 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Deluxe -huone

Deluxe -huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Neljäs henkilö majoittuu kokoontaitettavassa vuoteessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Deluxe Plus -huone

Deluxe plus -huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Neljäs henkilö majoittuu kokoontaitettavassa vuoteessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Neljäs henkilö majoittuu kokoontaitettavassa vuoteessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke.Makuuhuone, jossa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta sekä olohuone, jossa on kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suuri jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Ruokapöytä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 106 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.