Deluxe-huone

Vaalein värein sisustettuja, hieman kuluneita deluxe-huoneita, jotka sijaitsevat Buri Wingissä. Lisävuode vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin. Teen ja kahvin keittovälineet. DVD-soitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Terassi tai parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Juniorsviitti

Tilavia ja tyylikkäitä juniorsviittejä, jotka sijaitsevat rannan tuntumassa Thani Wingissä. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin. Teen ja kahvin keittovälineet. DVD-soitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45-50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa suurehko parivuode tai kaksi pienempää parivuodetta. Huoneet sijaitsevat Buri Wing -osassa. Lisävuode mahdollinen vuodeosohvasta. Tv satelliittikanavilla, jääkappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme ja suihku sekä wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Sviitti

Ihania sviittejä, jotka koostuvat makuuhuoneosasta ja olohuoneosasta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Huoneet sijaitsevat Thani Wingissä. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Dvd-soitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 77 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta