Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi allasnäkymällä. Huoneet sijaitsevat Bhuri Wing-alueella. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi allasnäkymällä. Huoneet sijaitsevat rannalla Thani Wing-alueella. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45-50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Huoneet sijaitsevat Bhuri Wing-alueella. Leveä parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä, joista 1 lapsi.