Deluxe-huone

Vaalein värein sisustettuja, hieman kuluneita deluxe-huoneita. Lisävuode vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin. Teen ja kahvin keittovälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Terassi tai parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

  • Deluxe-huoneet sijaitsevat osassa Bhuri-Wing.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Juniorsviitti

Tilavia ja tyylikkäitä juniorsviittejä. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin. Teen ja kahvin keittovälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

  • Juniorsviitit sijaitsevat rannan tuntumassa osassa Thani Wing.

Huonekoko: noin 45-50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa suurehko parivuode tai kaksi pienempää parivuodetta. Lisävuode mahdollinen vuodeosohvasta. Tv satelliittikanavilla, jääkappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme ja suihku sekä wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

  • Kahden hengen huoneet sijaitsevat osassa Bhuri Wing.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Sviitti

Ihania sviittejä, jotka koostuvat makuuhuoneosasta ja olohuoneosasta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

  • Sviitit sijaitsevat osassa Thani Wing.

Huonekoko: 77 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta