Katathani Phuket Beach Resort & Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Katathani Phuket Beach Resort on viihtyisä hotelli aivan Kata Noin valkoisella rannalla. Istahda parvekkeelle nauttimaan vehreästä puutarhasta. Tai tee vilvoittava pulahdus johonkin hotellin uima-altaista. Hotellin ravintoloissa nautit ihanista makuelämyksistä. Liikettä lomaan kaipaavaa odottaa lukuisat aktiviteetit.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneitahuoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle Juniorsviittejä 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Sviittejä 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 5610 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vehreässä ympäristössä sijaitseva Katathani Phuket Beach Resort on mukava hotelli Kata Noin hienolla rannalla. Hotelli koostuu kahdesta osasta. Remontoitu Thani Wing sijaitsee lähimpänä rantaa, ja josta aula ja suurin osa palveluista löytyy. Bhuri Wingissä on superior- ja deluxe-huoneet, ja se sijaitsee noin 250 metrin päässä rannalta. Rannalle kulkiessa on ylitettävä tie sekä toinen hotelli.

Hotellialueella on useita allasalueita, joissa yhteensä kuusi allasta. Thani ja Bhuri rakennusten edustalla on isommat altaat, joissa erilliset osiot lapsille. Bhurin edustalla on myös erillinen lastenallas, jossa vesiliukumäkiä perheen pienimmille. Allasbaari. Maksuttomia allas- ja rantapyyhkeitä, aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellissa on yhteensä kuusi ravintolaa, jotka sijaitsevat niin Bhuri kuin Thani-osissa. Kolme á la carte -ravintolaa (thaimaalainen, italialainen sekä kalaravintola) ja kolme buffetravintolaa.

Vastaanotto Thani Wingissä. Maksuton wifi aulassa ja allasalueella. Thani-osassa kuntosali, tennistä, rantalentopalloa, aerobica ja thainyrkkeilyä. Maksuton jooga. Spa, jossa erilaisia hoitoja lisämaksusta. Sauna lisämaksusta. Ruoanlaittokurssi lisämaksusta. Huonepalvelu. Pesulapalvelu lisämaksusta. Kuljetus Phuketin kaupunkiin kerran päivässä lisämaksusta. Pientä maksua vastaan hotellin kuljetuksella pääsee iltaisin Patongille. Noin 3 kilometriä Kata Beachin keskustaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä. Joulun (24.12) ja uudenvuoden illallinen.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja lounas tai illallinen).
  • Täysihoito (aamiaispöytä, lounas tai illallinen).

Bhuri Wing-rakennuksen vieraat syövät aamiaista Secret Restaurantissa. Thani Wing-rakennuksen vieraat syövät aamiaista Chom Talay-rakennuksessa.

Puolihoidon ostaneet vieraat voivat syödä lounasta tai illallista à la carte-ravintolassa (valmis menu) tai buffetravintolassa.

Hyvä tietää

Hotelli ottaa sisäänkirjautumisen yhteydessä 1000 THB pantin per huone. Pantin voi joko jättää antamalla luottokorttitiedot (hotelli ei tee katevarausta) tai käteisellä.