Kokemuksia Katathani Phuket Beach Resort & Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Katathani Phuket Beach Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

5901 arvostelua
Erinomainen
 
3434
Erittäin hyvä
 
1594
Hyvä
 
505
Ei kovin hyvä
 
193
Huono
 
176

Viimeisimmät 5 arviota

8.3.2020

Kirjoittanut Jaana63 Parainen, Suomi

Tämä ei petä!

Olimme KataThanilla toista kertaa ja varmasti menemme uudelleen. Yleiset tilat, allasalue, puutarha ja huoneet erinomaisessa kunnossa ja jatkuvan huolenpidon alaisina. Aamiaispuffé aivan uskomaton ja henkilökunta muutenkin valmis täyttämään jokaisen toiveesi. Hierojat allasalueella erittäin taitavia. Viimeisin osoitus todellisesta palvelusta oli, kun lähtiessämme kotimatkalle, oli lentokentällä hotellin työntekijä saattamassa meidät ja matkatavaramme lähtöselvitykseen. Tässä resortissa todellakin tuntee itsensä tervetulleeksi!

 
26.12.2019

Kirjoittanut Pia131313 Lapua, Suomi

Rauhallista lomaa paratiisirannalla

Huoneemme oli merenrannan puoleisessa Thani-siivessä. Kahden hengen huoneestamme oli merinäköala, tilaa oli riittävästi, king size -sänky tarjosi hyvät yöunet. Huone ja koko hotellialue olivat moitteettoman siistit ja hyvinhoidetut. Puutarha- ja allasalueet olivat avarat, siistit ja hyvinhoidetut. Aurinkotuoleja ei ollut tarvetta varata etukäteen. Ranta oli yleinen, mutta ehdottoman siisti ja lähestulkoon autio. Ei kaupustelijoita. Olimme valinneet puolihoidon. Aamiainen oli hyvä, vaihtoehtoja oli riittävästi, pekoni oli kerrankin rapeaa :). Buffet-illallisella oli päivittäin vaihtuva teema; ruokalajit näyttivät hyvältä ja aikaa sekä vaivaa oli selvästi nähty niiden eteen - mausteita vaan ei oltu käytetty, mikään ei oikeastaan maistunut miltään. Söimme muutaman kerran hotellin a la carte -ravintoloissa, joissa oli puolihoitolaisille ns. set menu. Allasbaareista sai pikkupurtavaa ja drinkkejä suoraan aurinkotuolinsa ääreen, hinnat eivät olleet aivan kalleimmasta päästä, mutta eivät kyllä halvimmastakaan. Varsinkin viini on Thaimaassa hinnoissaan. Mitään ostosmahdollisuuksia ei Kata Noissa juurikaan ole. Patongin JungCeylon -ostoskeskus ja Phuket Townin Central Phuket ovat n. puolen tunnin taksimatkan päässä. Minimarketteja, joista saa välttämättömimmät snacksit, juomat ja kempparitarvikkeet on toki muutama ja hotellin minimarketeistakin löytyy kaikenlaista. Iltaviihdettä täällä ei ole - baarit ovat auki puoleenyöhön, mutta asiakkaita ei juuri ole.

 
2.10.2018

Kirjoittanut Jaana63 Parainen, Suomi

Rentouttava huoleton loma

Suuri resort, josta löytyy kaikki palvelut. Ravintoloiden hintataso melkoisen korkea maan yleiseen tasoon verrattuna, toki laatu kansainvälistä plustasoa. Aamiainen todella monipuolinen ja vaihteluakin riitti. Huoneemme ei ehkä ihan 4+ tasoa, mutta siisti ja toimiva ja siivous toimi moitteettomasti päivittäin. Resortin alue suuri, joten mahdollista löytää rauhallinen nurkkaus tai haluttaessa enemmän toimintaa päiväsaikaan. Iltaisin alue rauhoittui kaikinpuolin eikä mitään häiriöitä ollut. Kaikkiin toiveisiimme vastattiin pikaisesti ja palvelu oli kaikinpuolin moitteetonta. Saatamme tulla toistekin!

 
12.3.2018

Kirjoittanut MikkoT274 Kaarina, Suomi

Rentoutumista lasten kanssa

Siisti ja lapsiystävällinen hotelli. Uima-altaat olivat toimivia ja hotellin edessä oleva ranta oli hyvä. Snorklaaminen onnistui helposti suoraan rannalta ja nähtävää oli paljon. Aamiainen oli hyvä aamiaispaikasta ja -maisemasta puhumattakaan.

 
26.6.2016

Kirjoittanut 203minnas

Aurikoa, aurinkoa!

Rauhallinen ja korkeatasoinen resort, hotellissa kuusi erilaista ravintolaa, joista suosikkimme oli Channadda Royal Thai Restaurant. Nuorison mieleen olivat Seasiden pizzat ja italialaiset ruoat. Allasalue oli siisti ja hyvän paikan sai jos kävi viemässä pyyhkeet lavereille aamupalalle mentäessä. 5-henkinen perheemme sai väliovellisen huoneparin Thani-siiven toisesta kerroksesta. Huoneet, etenkin kylpyhuoneet alkavat olla jo kuluneita ja remontin tarpeessa. Kuntosali oli pieni mutta riittävä - ja hyvin ilmastoitu.