Huoneet

Deluxe Plus-huone

Hyvinvarusteltuja deluxe plus-huoneita jotka on kalustettu tummin puuhuonekaluin. Pieni istuinruhmä, jossa nojatuolit ja pöytä. Satelliitti-tv ja puhelin. Hiustenkuivain ja kattotuuletin. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus, minibaari ja vettä. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Suuri avoin parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle

Deluxe-huone

Hyvinvarusteltuja deluxe-huoneita jotka on kalustettu tummin puuhuonekaluin. Pieni istuinruhmä, jossa nojatuolit ja pöytä. Satelliitti-tv ja puhelin. Hiustenkuivain ja kattotuuletin. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus, minibaari ja vettä. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita jotka on kalustettu tummin puuhuonekaluin. Tuolit ja pieni pöytä. Tv. Puhelin. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus, minibaari ja vettä. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, terassi tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomaa että kahden hengen huoneet ovat yksinkertaisempia kuin deluxe-huoneet ja muu hotelli.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Yhden hengen huone

Yksinkertaisia yhden hengen huoneita jotka on kalustettu tummin puuhuonekaluin. Tuolit ja pieni pöytä. Tv. Puhelin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, terassi tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomaa että yhden hengen huoneet ovat yksinkertaisempia kuin deluxe-huoneet ja muu hotelli.

Soveltuu enintään: 1 hengelle