Deluxe Plus-huone

Hyvinvarusteltuja deluxe plus-huoneita jotka on kalustettu tummin puuhuonekaluin. Pieni istuinruhmä, jossa nojatuolit ja pöytä. Satelliitti-tv ja puhelin. Hiustenkuivain ja kattotuuletin. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus, minibaari ja vettä. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Suuri avoin parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi ja näkymät kohti merta. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Kattotuuletin. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc huoneissa, joissa on terassi, ja kylpyamme ja wc huoneissa, joissa on parveke. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita jotka on kalustettu tummin puuhuonekaluin. Tuolit ja pieni pöytä. Tv. Puhelin. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus, minibaari ja vettä. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, terassi tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomaa että kahden hengen huoneet ovat yksinkertaisempia kuin deluxe-huoneet ja muu hotelli.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Yhden hengen huone

Yksinkertaisia yhden hengen huoneita jotka on kalustettu tummin puuhuonekaluin. Tuolit ja pieni pöytä. Tv. Puhelin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kattotuuletin. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, terassi tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomaa että yhden hengen huoneet ovat yksinkertaisempia kuin deluxe-huoneet ja muu hotelli.

Soveltuu enintään: 1 hengelle