Coral Sands

  • Lähellä rantaa
  • Viihtyisä ilmapiiri
  • Osta puoli- tai täysihoito

Kodikkaan hotelli Coral Sandsin puutarha erottaa hotellin Hikkaduwan pitkästä, hienohiekkaisesta rannasta. Rannalla on sukelluskeskus ja hotellin lähellä on Sri Lankan ainoa meri- luonnonpuisto. Täällä riittää nähtävää! Ja jos vietät lomaa mieluummin maalla kuin merellä, voit tehdä kävelyretkiä keskustan ravintoloihin ja putiikkeihin hotellin edestä kulkevaa pääkatua, Galle Roadia, pitkin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Deluxe Plus-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti tosi hyvä. Meri vieressä, aaltojen tauotonta kohina, virvoittava tuuli ja koralliriutall...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 961 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Coral Sandsissa on viihtyisä ja kodikas tunnelma. Hotelli sijaitsee kätevästi pääkadun, Galle Roadin, ja rannan välissä. Hotellin allasalueella on kaksi uima-allasta ja erillinen lastenallas. Useita aurinkoterasseja, joissa maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhepalvelu. Allasbaari.

Hotellin buffetravintolasta on näkymä rantaan ja merelle, täällä tarjoillaan päivittäin aamiainen, lounas ja päivällinen. Ja kun haluat illastaa hiukan ylellisemmin, voit tilata hummeria ja muita äyriäisiä. The Station –baari sijaitsee rannalla, ja hemmottelee virkistävilllä juomilla ja kauniilla näköalalla.

Maksuton langaton internet yleisissä tiloissa. Sukellusta lisämaksusta, sukelluskeskus on avoinna marraskuusta huhtikuun puoliväliin (säävaraus). Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu päiväaikaan lisämaksusta. Hotellissa on yksinkertainen spa, josta mm. hierontoja lisämaksusta. Rannalla hotellin edustalla on useita pieniä kalastusveneitä. Läpikulku liikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun ja uuden vuoden illallinen. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 07.30-09.30.
  • Lounas (valmis menu), klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä, klo 19.30-21.30.
  • Välipalaa, klo 10.30-11.30 ja 15.30-16.30.
  • Rajoittamattomasti tuoretta mehua ja virvoitusjuomia, klo 10.00-22.00.
  • Rajoittamattomasti paikallista olutta, viiniä ja juomia klo 12.00-22.00.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.