Coral Sands

Kodikkaan hotelli Coral Sandsin puutarha erottaa hotellin Hikkaduwan pitkästä, hienohiekkaisesta rannasta. Rannalla on sukelluskeskus ja hotellin lähellä on Sri Lankan ainoa meri- luonnonpuisto. Täällä riittää nähtävää! Ja jos vietät lomaa mieluummin maalla kuin merellä, voit tehdä kävelyretkiä keskustan ravintoloihin ja putiikkeihin hotellin edestä kulkevaa pääkatua, Galle Roadia, pitkin.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1004 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Coral Sands sijaitsee Hikkaduwassa kätevästi pääkadun, Galle Roadin, ja rannan välissä. Hotellin allasalueella on kaksi uima-allasta ja erillinen lastenallas. Useita aurinkoterasseja, joissa maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhepalvelu. Allasbaari.

Hotellin buffetravintolasta on näkymä rantaan ja merelle, täällä tarjoillaan päivittäin aamiainen, lounas ja päivällinen. Ja kun haluat illastaa hiukan ylellisemmin, voit tilata hummeria ja muita äyriäisiä. The Station –baari sijaitsee rannalla, ja hemmottelee virkistävilllä juomilla ja kauniilla näköalalla.

Kuntosali. Sukelluskeskus. Beach volley. Biljardi lisämaksusta. Iltaohjelmaa

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa. Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella. Risteävää liikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä
 • Joulun (24.12) illallinen
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • Puolihoito
 • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 07.30-09.30.
 • Á la carte -lounas listalta, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 19.30-21.30.
 • Välipalaa, klo 10.30-11.30 ja 15.30-16.30.
 • Rajoittamattomasti tuoretta mehua ja virvoitusjuomia, klo 10.00-22.00.
 • Rajoittamattomasti paikallista olutta, viiniä ja juomia klo 12.00-22.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä saapumispäivän klo 11.00 alkaen ja lähtöpäivän klo 12.00 saakka.

Hotellit Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa

Citrus Hikkaduwa sijaitsee aivan rannalla ja meren äärellä Hikkaduwassa. Täällä läheisestä rannasta nautiskelevat myös monet surffarit ja hedelmäkauppiaat, ja voit olla varma, että täällä koet myös unohtumattomia auringonlaskuja. Nauti hotellin spasta, paikallisesta ruoasta tai vain rentoudu ja nauti lomatunnelmasta.

Hikka Tranz by Cinnamon

Hikka Tranz by Cinnamon -hotellissa voit joko nauttia täydellisestä rentoutumisesta mukavien aamukävelyiden tai altaalla tai rannalla rentoutumisen merkeissä, tai viettää aktiivisempaa lomaa squashin, rantalentopallon, snorklauksen ja sukelluksen parissa. Kokeile myös paikallisia herkkuja hotellin useissa ravintoloissa.