Kokemuksia Coral Sands -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Coral Sands -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

1010 arvostelua
Erinomainen
 
396
Erittäin hyvä
 
335
Hyvä
 
168
Ei kovin hyvä
 
42
Huono
 
69

Viimeisimmät 5 arviota

21.1.2020

Kirjoittanut Tuomo A Kangasala, Suomi

Kelpo hotelli hyvällä paikalla

Vietimme uudenvuoden aatosta 4 yötä kahdessa kahden hengen deluxe huoneessa puolihoidolla 2019-2020 taitteen. Paikalliseen hintatasoon kalliihko hotelli, mutta ihan suositeltava. Huoneet siistit, samoin yleiset alueet. Ruoka oli OK, mutta illallisille olisi toivonut enemmän vaihtelua. Aamiainen oikein hyvä, jopa puuroa oli tarjolla, muttemme sitä maistaneet. Sijainti oli hyvä. Ravintoloita ja kauppoja oli kävelymatkan päässä kymmenittäin. Hotellin yhteydessä oli hyvä sukellusyritys (International diving chool) ja hotellin vierestä lähti lasipohja ja muut turistiveneet. 50m hotellin rannasta näki snorklaten jo kalaparvia ja reilun 100m päässä pystyi kahlaten taputtaa isoja merikilpikonnia jotka kärkkyivät ruokaa turisteilta. Meitä ei viereisen kadun liikenne häirinnyt lainkaan, kenties alimmassa kerroksessa olimme katveessa? Ruokailunyhteydessä ja illalla esiintyneet paikalliset coverbändit esittivät lähinnä hupaisia verioita kv-biiseistä. Lopputulos jää lähinnä suosittelun puolelle.

 
28.3.2019

Kirjoittanut PasiK202

Rannalla

Hotelli on rannan ja vilkkaan päätien välissä. Siis lyhyt matka mereen, mutta liikenteen äänet kuuluu selvästi huoneeseen. Perussiisti, hiukan kulunut yleisilme. Hyvä aamiainen, heikkoutena mehut ja kahvi. Rankkasateella huoneen katto vuoti, mutta siitähän selvitään ämpärillä... hyvä ilmastointilaite ja hotellilla myös oma varavoimala, joka turvaa sähköt myös päivittäisten sähkökatkojen aikana. Ystävällinen henkilökunta, pl. yksi yrmeä täti respassa.

 
16.1.2019

Kirjoittanut Antti J Tampere, Western Finland, Finland

Coral Sands

Kiva hotelli aivan rannalla. Uimaan tosin täytyy kävellä pari kolmekymmentä metriä sivulle, sillä lasipohja-ja sukellusfirman veneet kelluvat aivan hotellin edessä. Aamiainen ihan Ok. Muna-, pekoni-, vohveli- ja hedelmämiehet löytyy vielä itsepalvelusetin lisäksi. Muutamia hyviä ruokapaikkoja ihan lähietäisyydellä. Hotelli jo vähän iällä, mutta erittäin siisti.

 
14.4.2018

Kirjoittanut Maskun_Kunkku Masku, Suomi

Hyvä sijainti ja hintalaatusuhde

Suosittelen ottamaan hotellista deluxe tai deluxe plus huoneen. Itsellämme oli jälkimmäinen ja huoneemme sijaitsi hotellin ravintolan yläpuolella. Näissä huoneissa toimii myös wifi. Muutoin joutuu menemään hotellin aulaan mikäli nettiin tekee mieli. Huone oli siisti ja riittävän tilava. Deluxe plus huoneissa on myös terassi, joissa on istuskeluryhmän lisäksi aurinkotuolit sekä varjo. Tämä olikin mukavaa, koska muut turistit tuppasivat varailemaan altaan ympärillä olevia tuoleja aamuyöstä. Hotellin alimman kerroksen huoneet ovat standard tason huoneita. Niistä hotelli on saanut eniten huonoa palautetta. Hotellilla on kaksi uima-allasta, koska toinen pääty on aikanaan ollut eri hotellia. Altaat on hyvin hoidettu ja niissä on mukava pulikoida. Meillä oli myös puolihoito, joten hotlan ravintola tuli myös tutuksi. Suurimmaksi osaksi söimme ulkona, mutta välillä ei jaksanut lähteä mihinkään. Hotellin buffet illallisella oli ihan mukavasti vaihtoehtoja ja ruokien vaihtuvuus riittävä. Juomat ei kuulu hintaan. Aamupalalta löytyy kaikki tarvittava ja vaihtoehtoja on runsaasti. On munakkaan- ja vohvelienpaistopistettä jne. jne. Oma suosikkini oli uskomattoman hyvät tuoreet hedelmät. Hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Tippasimme hieman allaspoikia, kun he joka aamu pistivät terassimme varjon ja sängyt pyyhkeineen kuntoon. Ei muita. Meille järjestyi niin aikaistettu aamiainen kuin eväsboksikin, mikäli oli aikainen startti. Hotellin sijainti on myös hyvä. Itse ajelimme skootterilla koko loman, mutta tuk tuk ei maksa mitään ja ravintolat ovat kävelymatkan päässä. Jos nyt jotain negatiivista pitää sanoa niin hotellin seinät on melko paperia. Vieressä kulkee ruuhkainen päätie jonka meteli kantautuu huoneisiin. Myös henkilökunta aloittaa siivoukset yms. melko aikaisin. Hotellilla voisi myös olla jotain pientä ohjelmaa päivisin. Pieni leikkimielinen kilpailu olisi paikallaan. Illallisen yhdeydessä olevat artistit olivat myös halvimmasta/väsyneimmästä päästä. Kiva kokemus kuitenkin kokonaisuutena.

 
6.2.2018

Kirjoittanut 204helin Helsinki, Suomi

Ei hintansa arvoinen

Oltiin kaverin kanssa neljä yötä tässä hotellissa. Hotellin henkilökunta on oikein ystävällistä ja hymyssäsuin. Huone tunkkainen ja ehkä homettakin, kostea huone hyvästä ilmastoinnista huolimatta. Pitäisi vähän päivittää tähän päivään. Sängyissä vain lakanat peittoina. Aamupala keskinkertainen. Hotelli kauniilla rannalla, mutta toisella puolella katu jossa ihan ”tappoliikenne”. Yöllä sai kuitenkin nukkua rauhassa ja sängyt olivat mukavan pehmeät. Hotellissa paljon kanta-asiakkaita jotka tulevat aina uudelleen ja uudelleen. Ehkä hyvät arvosanat ovat tulleet heiltä, hotellissa kyllä kotoinen tunnelma. En menisi uudelleen. Tasoonsa nähden hintava , koska Negombossa oltiin Heritance Negombo-hotellissa, 5⭐️ ja hintaero vain 20e / yö.